Targu Talita ajakiri püüab endasse koondada ajatud ja praktilised artiklid, mis oleksid aia- ja koduomanikele abiks just käesoleval ajahetkel. Seetõttu oleme kevadnumbris keskendunud kevadistele aiatöödele. Selles numbris anname peaaegu täieliku ülevaate suvelillede külvamisest ja kasvatamisest, ürdipeenarde ettevalmistamisest ning maitsetaimede valikust.

Kuna aastate jooksul on Targu Talita lugejad kõige enam küsinud taimekaitse ja mullaharimise kohta, siis päris mahuka osa ajakirja pinnast olemegi neile teemadele pühendanud. Just praegu on õige aeg mõelda, milline muld sobib külvidele, milline aga kasvuhoonesse. Samuti teha ettevalmistusi aiakahjurite rünnakute vastu.

Suve hakul ilmuvas numbris oleme rõhu asetanud hoidistamisele, tutvustame huvitavaid ja kasulikke vilju meie toidulaual, anname uusi retsepte ning räägime tervislikust toitumisest. Sügisnumbris võtame taas fookusesse aiateemad, kirjutades pikemalt püsililledest, viljapuu- ja marjaaiast. Talvisest numbrist leiate mustreid, soovitusi ja ideid käsitöö tegemiseks ning meisterdamiseks.

Targu Talita ajakirja koondatud ajatuid nõuandeid tasub aeg-ajalt ikka ja jälle lehitseda, et nende järgi toimida.