Juba sama aastal sai algust tehtud istandike rajamisega. Istutasime esimesed viina- ja õunapuud. Eesmärgiga nende viljadest kunagi siidrit ja veini tegema hakata. Iga aastaga huvi ja soov aina kasvas kuni lõpuks 2014a. Kevadel oli otsus küpsenud, et pealinna elu saab selleks korraks otsa ja võtame oma kolm last ühes, ning kolime ära Pärnumaale, Tori valda ja hakkame oma talu rajamisega juba 100% tegelema.

Imekombel läks nii, et kohe esimene huviline, kes meie kinnisvara Tallinnas vaatama tuli osutus ka ostjaks ja nii ei olnudki enam pikalt mõelda. 2014a. augustiks olime elamise kokku pakkinud ja asusime teele. Tänaseks oleme nii kaugele jõudnud, et meil on sirgumas 1400 viinapuuga istandik ja ca 2000 õunapuuga õunaaed, mida plaanime iga- aastaselt suurendada. Selle aasta veebruariks valmis meie esimene partii müügiks mõeldud siidrit, mis on tehtud puhta ja puutumaata loodusega Soomaa piirkonnast korjatud taluõuntest. Lisaks tegeleme suvisel ajal ka talus külaliste vastu võtmisega, teeme talutuure ja avatud on küünikohvik.

Meie lugu tõestab, et olgugi, et sul on olemas kodu, töökoht, lapsed ja kõik justkui jookseb õlitatult, siis kunagi ei ole hilja teha elu muutvaid otsuseid, alustades taas nullist ja läbi raskuste ja keerdkäikude taas sihile jõuda.