Mihkelsoode võitlusest Ljudmilla haigusega on sündinud kasu paljudele, kes tänu loodustoodetele ja paari kirjutatud terviseteemaliste raamatute „Toome oma tervise tagasi“ (2008, 8 trükki), “Isetervendaja käsiraamatu” (2013, müüdud 6000 eksemplari) tarkustele on saanud tervise korda. Isegi vähktõvest on jagu saadud, sest teadlasest mahetaluniku kindla veendumuse kohaselt ei ole parandamatuid haigusi. Ljudmilla tervenemine innustas paari õppima vanaaja kuulsate arstide Hippokratese ja Galenose eeskujul valmistama tervistavaid preparaate, ühendades mesindussaaduste ja ravimtaimede häid omadusi. Virgo sai mõned aastat tagasi tatraõiemee ja toortatra baasil valmistatud palsami abil jagu puukentsefaliidist.

Virgo ja Ljudmilla on RemedyWay OÜ asutajaliikmed, mitmesaja ravipreparaadi retsepti loojad (osadele on registreeritud leiutised), kes tegelevad ka praegu aktiivselt inimeste nõustamisega ning on tunnustatud tervisetemaatika lektorid.

Nende majapidamises oli alles hiljaaegu veel lehm, kahes suures kasvuhoones valmivad mahedad köögiviljad, põllul on oma kartul jt juurviljad. Mahepõldusid künnab ja saaki koristab taluperemees ise ning peab ka 50 tarulist mesilat.

V. Mihkelsoo (sünd 1941 Valgas) on erialalt elektrofüüsik, töötanud teadurist teadussekretäri ja lasertehnika peakonstruktorini Eesti Teaduste Akadeemias, lõpuks oli Tartu Ülikooli laserbioloogia ja -meditsiini labori juhataja. L. Mihkelsoo (sünd 1939 Usbekistanis) on lõpetanud Tartu Ülikooli, erialalt on filoloog. 2008-2011 läbis ta täiendkoolituse Venemaa Rahvuslikus Tervise Instituudis, omab punast diplomit programmi „Tervendamise traditsioonilised süsteemid“ läbimise kohta.

Nende tegemisi on kajastanud mitmed Eesti telesaated, ajakirjad, ajalehed, raadiosaated.

See abielupaar väärib tulevastele põlvedele jäädvustamist ka tuntud maalikunstniku poolt.