Kõige suurem valik on pagaritooteid ja neid saab osta lausa kolme müüja käest. Olemas on kohalik rukkileib 4 eurot ehk 62 krooni, besee-sidrunikook ja mitut sorti rullbiskviiti (70 kr toru), kaneeli-, kardemoni- ja vanilli-plaadikoogid (55 kr paraja tüki eest), väike ümmargune vormikeeks (78 kr), aga suu saab magusaks ka õunakoogi, saiakeste ja pirukate, küpsiste ja muffinitega.

Perenaised müüvad omavalmistatud ja kenadesse purkidesse-pudelitesse pandud hoidiseid. Tillukesed moosipurgid maksavad 47–62 kr, pooleliitrine purk marineeritud rohelisi tomateid 78 ja kurke 62 kr.

Paaril letil on värske ökomärki kandev köögivili – kõik kenasti vitstest või laastudes korvides. Müügil on isegi kohalikud pisikesed sinised viinamarjad. Pakutakse ka mitut sorti mett, poole kilo eest tuleb välja käia 109 krooni.

Müügil on ka käsitöö – puidust kassikujulised paberkäteräti hoidjad, võinoad (47 kr) ja väikesed vurrid (31 kr). Teisel letil on vahvad teksariidest ja aplikatsioonidega kaunistatud kotid, kootud mütsid, sokid ja topeltkindad (546 kr). Lisaks saab kudumiseks osta nii värvitud kui naturaalset valget, pruuni ja musta värvi lõnga ning samades toonides lambanahku.

Enne talve tulekut saab soetada vilditud sisetallad (156–
203 kr). Mõeldud on ka jalgrattasõidu harrastajatele – müügil on kootud mustrilised sadulakatted.

Silmailu pakkuva imporditud potikrüsanteemi eest tuleb välja käia 62 ja kohaliku astrikimbu eest 109 krooni. Ja uksekaunistuseks on võimalik soetada pihlaka- või arooniamarjadega kaunistatud elupuuokstest pärjad.