Sel nädalal viibib Fääridel kaks Germalo reisibürooga Eestist tulnud gruppi, kellest mõnikümmend otsustas tulla mängule kaasa elama. 1700 fäärlasest poolehoidja vastu polnud seda palju, kuid häält tehti nii nagu suudeti.

Eriline oli eeskätt see, et enamik tulijaist olid tulnud staadionile jalgpalli vaatama esimest korda elus, sestap olid ka kommentaarid ja mängulugemine algajate tasemel, kuid mitte mingil juhul loid.

Rõõm oli suur, kui õnnestus leida veel paar fänni, kes olid kuidagi pääsenud vastastribüünile ning lehvitasid sealt isetehtud trikoloore (lehvitajad rääkisid, et neil õnnestus hankida tuttava fäärlase käest mõni T-särk ning nendest õmmeldi kiiresti lipud kokku).

Kuna eestlaste ilmumine oli ootamatu, polnud seal tribüüni osas isegi kohvik avatud ning seda toodi kiiruga teiselt tribüünilt termostega. Valvesse pandud staadionitöötajad vaatasid ootamatut seltskonda siira uudishimuga ning naeratasid palju.

Mäng oli verivärskete vutifännide jaoks põnev, sest lisaks mängule endale pakkusid vaatemängu ka staadioni kõrval kappavad hobused ning ühtäkki voolas platsile tihe udu.

Peale seda, kui Nõmme Kalju oma mõnekümne fänni kisa saatel 2:1 võidu oli vormistanud, leiti üksmeelselt, et tegu oli suurepärase ühisüritusega ning jalgpall on tõesti tore mäng.

Järgmine kord jälle.