Öösiti on tuledes säravad klaasmajad kaugele näha ja paistavad tõepoolest läbi. Selliseid jaoskondi näeb kõikjal üle maa, samuti näeb palju politseimasinaid, millel on tavaks sõita ringi siniste ja punaste vilkurite töötades. See omakorda teeb politsei nähtavaks ning annab signaali kohalolekust. Taoline moodus näib hästi töötavat. Politsei on pidevalt nähtav, kuid otseselt sekkub vaid vajaduse korral.

Gruusias on vahe maa ja linna vahel suur. Raskustega eluspüsivatest maapiirkondadest Tbilisi tulles on kontrast eriti suur. Muidugi on pealinnas palju vanu ja kehvas seisus kortermaju ning laokil elamuid, kuid on jõutud ehitada ka moodsaid ja lennukaid hooneid. Enamasti domineerivad neis klaas ja lopsakad kaared.

Näiteks siseministeerium meenutabki klaasilainetust, justiitsministeerium on aga kaetud seenetaoliste lainjate katustega. Presidendipalee lähedusse kerkib uus teatrihoone, mis on planeeritud kahe hiigeltoru sisse. Väikseid vimkasid näeb ka vanalinna ehitatud uute hoonete juures.

Kohalikud porisevad, et Saakašvili on toonud linna liiga ameerikaliku ehitusstiili, kuid paljudele inimestele uued hooned meeldivad. Kõik need on rajatud avalike konkurssidega ning enamasti on valituks osutunud Itaalia arhitektide tööd.

Üle linna saab linnatranspordi kaarti kasutades odavalt sõita gondlitega ning õhust avaneb linnale öösel ja päeval kaunis vaade. Gondlisõit on populaarne ajaviide nii kohalike kui turistide hulgas, kes mõnuga õhust pilte klõpsivad.

On, mida vaadata, ning paljud Maalehe reisilised on tunnistanud, et ei oleks osanud midagi nii toredat üldse oodata.