Nende valik oli väga lai, ulatudes pisikestest sardiinidest kogukate tuunikaladeni.

Üks imelik suure suu ja teravate hammastega tegelane oli kalaletis seisva mehe kinnitusel koguni hai.

Korful on levinud võimalus lasta endale toidukraami koju tuua. Nii linnas kui külades ringi liikudes jäi silma ukse külge riputatud kotikesi saiade, oliivide ja puuviljaga — neid ei puutu seal keegi.

Turul pakkus kaupmees kohaletoomise lausa ise välja, kui nägi, et ostud Maalehe pikniku jaoks moodustavad kenakesti koguka hulga.

“Kui te teistelt midagi ostate, tooge nende kraam ka minu juurde, toon siis kõik korraga ära,” pakkus mees veel lahkelt juurde ega pannud konkurentide juurest ostmist sugugi pahaks.

Muide, ostetud asjade kohta vormistati korrektne tšekk, mis hotelli jõudnud kaubale korralikult juurde lisati.

Turg ise oli puhas ja korralik ning kalapool varustatud võimsate külmikutega. Peale toidukraami suurt muud seal ei müüdud, vaid värava taha oli end sättinud üksik Hiina nänniga kauplev mees.

Hinnatase oli turul üsna keskmine. Mõned asjad pisut kallimad, kui lähedal marketis, teised jälle värskemad. “Eelista omatoodangut!” on sealgi levinud mõte ning kohalikud ostavad meelsasti Korfu oma oliive ning muudki saarel kasvanut. Turule tulnud kaupmeestel oli pakkuda ka omatehtud veini ning rohkelt müüdi kohalikku mett.

Kõige rikkalikum oli aga ilmselt kalavalik, mida saab vaadata lisatud albumist.