Hiljuti on seda laiendatud ja uuendatud ning ehitus käib praegugi, et väiksest tiigist suursuguseks spaakompleksiks kujundatud geotermilise veega atraktsioon mahutaks senisest veelgi rohkem külastajaid. Nõudlus on suur ning Sinise Laguuni sissepääsu eest küsitakse aina julgemaid rahanumbreid. Luksusliku elamuse saab poolesaja euro eest, aga kõige uhkemate naudingute eest tuleb välja käia ligi 200 eurot. Ja turiste muudkui voorib.

Helesinise veega välibasseinides saab mõnusalt otse veest karastusjooke ja suupisteid osta, nägu ravimudaga kokku määrida, puhkekompleksi saunades käia ja restoranis einet võtta.

Laguuni mineraaliderikas vesi ei tule mitte otse maa seest, vaid see käib enne läbi geotermilise jõujaama, kus kuum aur paneb käima elektrit tootvad turbiinid. Pärast seda on vesi jahedam ja see suunatakse laavaväljadele.

Kui alguses, 1970ndatel ja 1980ndatel, jooksis vesi kasutult lavakihtide vahele ja vees käis mõnulemas kohalik vaid rahvas, siis 1990ndate alguses sai sellest ametlikult spaa. Nüüdseks on kompleks aina suurenenud ja tasuta pole enam midagi.