Kolmapäeval kujuneb Kesk-Euroopas ulatuslik madalrõhuala ning selle kirdeservas liigub Eestis poole kuum ja niiske õhk. Sooja frondiga seotud nõrk sadu jõuab peamiselt Lõuna-Eestisse. Öösel on 12...18, päeval 20...26°C.

Neljapäeval ulatub madalrõhuala Mustalt merelt Läänemerele. Eesti satub kuuma ja kõrge õhuniiskusega õhumassi. Hoovihma tõenäosus on pisut suurem Lääne-Eestis. Puhub idakaare tuul. Öösel on 15...19, päeval 25...31°C

Reedel tekib Läänemerelt Mustale merele ulatuvas madalrõhualas tõenäoliselt uus kese Ukraina kohal, kuid see ööpäev püsib tõenäoliselt veel üksikute hoovihmadega. Tuul on idakaarest. Öösel on 17...21, päeval 25...31°C.

Laupäeval liigub tsüklon Ukrainast Läänemere poole. Päeval saju ja äikese tõenäosus suureneb. Idakaarte tuul võib tugevneda. Öösel on 17...21, päeval 22...29°C.

Pühapäeval on tsüklon väljunud Läänemerele ja liigub arvatavasti piki merd põhja poole. Päeval on saju ja äikese tõenäosus suur. Päeval pöördub tuul edelasse ja tugevneb.Öösel on 17...21, päeval 18...23°C.