Suuremad muudatused on tehtud mootorite karakteristikus ja keskkonnatingimustele vastavuses. Mootorile on lisatud nii AdBlue-süsteem kui kübemefilter ja tänu uuele karakteristikale on mootor ökonoomsem nii kütuse kui AdBlue tarbimiselt. Uued võimsuse karakteristikud (+14 hj mootori pööretel 1100 p/min, võrreldes 800 Vario SCRiga), ühtlasem ja kõrgem pöördemomendi ning efektiivvõimsuse kõver.

Uus Variotronicu juhtimiskeskus võimaldab agregaatide juhtimist (ISOBUS), uuendusena SectionControli tööagregaatide osalise töölaiuse lülitusmoodul, mis varem töötas ainult agregaadi juhtpuldil. Kriimustuskindel, mittepeegelduv ja LED-taustavalgustusega ekraan sama tehnoloogia järgi mis nutitelefonidel.

Paralleelsõidusüsteemile VarioGuide, mis oli varem võimalik ainult Profi Plusi varustusega, on nüüd välja töötatud lihtsam ja tasuta signaaliga süsteem ka madalama varustusastmega traktoritele VarioGuide light +/– 20 cm ja seitsmetollisele puutetundlikule terminalile.

Kaugmõõtmissüsteem AGCOMMAND põhineb VarioDoc Pro dokumenteerimissüsteemil ja võimaldab korraldada masinapargi juhtimist. Iga 10 sekundi järel teeb süsteem kirjeid masinate asukoha, kütusekulu, kiiruse, veojõuvajaduse, mootori ja jõuvõtuvõlli pöörete arvu ning välistemperatuuri kohta, andmed edastatakse iga viie minuti järel serverisse.


Tehnilised andmed

Fendt 828 Vario S4

- Müüja Eestis: OÜ Agriland.

- Tootja: AGCO Corporation, Saksamaa.

- Mootor: 6silindriline turbodiisel, töömaht 6057 cm3.

- Maksimaalne võimsus: 280 hj.

- Mootori nimipöörded: 2100 p/min.

- Maksimaalne pöördemoment: 1217 Nm (pööretel 1450 p/min).

- Kütuse erikulu: 192 g/kWh.

- Kütusepaagi maht/ AdBlue: 500/50 l.

- Pöörderaadius: 5,4 m.

- Käigukast: astmevaba Vario ML 220.

- Käigugrupid (edasi/tagasi): 0,02–60 km/h/ 0,02–33 km/h.

- Hüdropumba tootlikkus: 152 l/min (200 bar).

- Täismass: 14 000 kg.