Põllumeeste poolt edastas tervitussõnad ja viljakoti Aasta põllumees Lembit Paal, kes saabus koos Ants Puustaga üritusele traktori roolis. Ühiselt asetati vutlarisse rukkiseemned, sümboliseerimaks viljakasvatust kui Baltic Agro üht suurimat tegevusvaldkonda ning uue keskuse asukohta Rukki teel.

Uus 5000-ruutmeetrine hoone ehitatakse Jürisse ning Eesti üks suurimaid vilja kokkuostjaid ja eksportijaid plaanib valmivasse keskusesse koondada oma kõik erinevad ettevõtlusvaldkonnad, et põllumehel oleks mugav saada vajalikud teenused ja tooted kätte ühest kohast. Seal hakkab asuma 1500m2 aianduskaupade ja taimekaitse ladu, 1000m2 John Deere’i hoolduskeskus ja varuosade ladu, 500m2 müügihall ning 1000m2 hõlmav Baltic Agro kontor. Hoone ehitajaks on Maru Ehitus ning see valmib 2017. aasta juuniks.

Baltic Agro on Eesti üks suurimaid hulgikaubandusettevõtteid, mille käive ulatus möödunud aastal 250 miljoni euroni. Ettevõte tegutseb aktiivselt viljaäris, taimekaitse ja seemnevilja turul ning alates 2015. aasta maist on Baltic Agro Machiney’il ainuõigus esindada kaubamärki John Deere. Gruppi kuulub ka 2012. aastast Olivia rapsiõli tootev rapsiseemnete töötlemistehas Scalona Baltic. Aasta tagasi avati uus 3000-ruutmeetrine Baltic Agro ja Baltic Agro Machinery esindus Tartus.