Külastajaid vihm ei morjendanud. Teha ja vaadata oli palju ning päeva sai suurepäraselt ka areeni katuse või vihmavarju all nautida. Huvilistele tutvustati erinevaid tõuloomi, alates lihaveistest kuni tšintšiljadeni välja.

Uudistada sai ka erinevaid koeratõuge ning jälgida Politsei- ja Piirivalveameti demonstratsiooni „Kuidas koolitatakse tollikoeri?“ Avatud oli suur sügislaat, lisaks sai osaleda mitmesugustes huvitavates tegevustes. Näiteks võeti mõõtu „Maamees- rammumees“ kolmevõistlusel.

Pärast parimate tõuloomade ja aretajate tutvustamist valiti ka „Publiku lemmik“. Finaalis olid vastamisi väike musta-valgekirju vasikas ja suur eesti raskeveohobune. Publiku plaksumeetri mõõtmise tulemuste kohaselt osutus lemmikuks kaunis ja kuninglik raskeveo mära.

Parima tõuaretaja karika said: Tiina ja Hugo Vaino (lambad), Külli Kersten (karusloomad), Liia Sooäär (eesti maatõug), Maie Möldsr (eesti holsteni tõug), Margus Keldo (lihaveised), Maarika Vahter (eesti tõugu hobused), Ester Ader (tori hobused), Liina Lasn (eesti raskeveohobused), Peep Puna (trakeeni tõugu hobused), Maie Kukk (araabia tõugu hobused).