Uus 9,0-liitrine PowerTech mootor koos muutuva geomeetriaga turbolaaduri ja õhu vahejahutiga annab 7R-traktorile hea erksuse ja suutlikkuse. Uutel 7R-seeria traktoritel on täiustatud jahutussüsteem, mis tagab väiksema müra, parema efektiivsuse ja suurema jõudluse. IPMi intelligentne mootorijuhtimine annab transpordil ja jõuvõtuvõllitöödel juhi käsutusse kuni 30 lisahobujõudu. EGR-heitgaaside tagastus aitab vähendada lämmastikoksiidide hulka heitgaasides ning tahkete osakeste filtri ja diisli oksüdatsioonikatalüsaatori abil tagatakse puhtad heitgaasid lisavedelikke kasutamata, vaid diislikütusega töötades.

Käigukast e23 Powershift on ökonoomne, sel on 23 edasi- ja 11 tagasikäiku ning võimaldab kombineerida mehaanilise käigukasti hüved astmevaba käigukasti kasutuslihtsusega. Kõikide käikude vahed on vaid 15%, mis lubab mootoril kogu aeg töötada kõige ökonoomsemas režiimis ja muudab ka käiguvahetused eriti sujuvaks. Kasutaja saab otsustada, kas jätta käiguvahetused automaatika hooleks või valida ise tööle sobivaim käik.

AutoPowri astmevaba käigukast võimaldab muuta kiirust sujuvalt vahemikus 0,05–50 km/h sidurit kasutamata. AutoPowr hoiab sobivat kiirust, reageerides muutuvatele koormustele automaatselt. Võib kasutada täisautomaatset, kohandatud või manuaalrežiimi või valida hoopis sõidupedaali režiimi.

7R-seeria traktorid on saadaval TLS Plusi esivedrustusega, mis mitte ainult ei tõsta traktori veojõudu ja suutlikkust kuni 10%, vaid kindlustab ka juhile mugava ning vähem väsitava tööpäeva. Lisaks tuleb esivedrustus sujuvalt toime igasuguste teljekoormustega tänu muljetavaldavale kohanemisvõimelisusele.

Transpordikiirusel korrigeerib traktor automaatselt oma trajektoori, põllul aga muudab rooli kiiremaks, lihtsustades põlluotsapöördeid.

7R-seerial on saadaval kuni kaheksa hüdroväljavõtet, hüdrosüsteemi tootlikkus on kuni 223 l/min. Hüdraulikat saab hallata puuteekraani kaudu ja juhtida mugavalt CommandArmi käetoel olevate juhtnuppude või joystick’i abil.

7R-seeria on nüüdsest saadaval LED-tuledega, kokku kuulub LED-paketti 22 valgustit, mis valgustavad traktori ümbrust 360 kraadi ulatuses.

CommandView III kabiini lamineeritud klaasid ja täiustatud mürasummutus tagavad vaid 68 dB küündiva mürataseme. HCS Plusi hüdropneumaatiline kabiinivedrustus kohandub muutuvate pinnasetingimustega ning ei vaja eraldi seadistamist transpordi- ja põllutööde tarbeks.

Traktoril on veel hulk uuendusi – Autotraci automaatroolimissüsteem, ITEC Pro põlluotsa automaatika, JDLinki telemeetriasüsteem, JD Remote Display Accessi kaugjuurdepääs ja Machine Synci automaatroolimissüsteem.


Tehnilised andmed

John Deere 7250R

- Müüja Eestis: AS Stokker Agri.

- Tootja: Deere & Company, USA.

- Mootor: 6silindriline turbodiisel PowerTech PSX, töömaht 9000 cm3.

- Maksimaalne võimsus: 275 hj (IPM 290 hj).

- Mootori nimipöörded: 2100 p/min.

- Pöördemoment:1171 Nm.

- Kütuse erikulu: ei avaldata.

- Kütusepaagi maht: kuni 607 l.

- Pöörderaadius: 6,7 m.

- Käigukast: astmevaba PowerShift AutoPowr/IVT.

- Kiirus: 0,05–50 km/h.

- Hüdropumba tootlikkus: 223 l/min.

- Täismass: 14 500 kg.