Neljapäeval muutub prognoospilt ühtlasemaks. Suure tõenäosusega jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja liigub päeva jooksul piki Rootsi rannikut Botnia lahele. Madalrõhkkonna idaserv laieneb Eesti kohale ning toob vihmasaju algul saartele ja pärastlõunal ka mandrile. Öösel tugevneb kagutuul, päeval puhub lõunakaarest ja veidi rahuneb. Lisandub soojemat õhku, öine õhutemperatuur on 7..13°C, päeval on sooja 14..19°C.

Reedel eemaldub madalrõhkkond üle Soome Põhja-Venemaale ja selle järel sajab Eestis hoovihma, intensiivsemad on sajuhood öösel ning siis võib ka tugevamaid läänekaare tuule puhanguid olla. Päeva peale tuul nõrgeneb. Öö on veel mahe, sooja 9..13°C, päeval tõuseb õhutemperatuur on 13..16°C-ni.

Laupäeval õhurõhk tõuseb ja lõunapoolse kõrgrõhkkonna mõju veidi tugevneb. Kuid kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 7..11, päeval 13..16°C.

Pühapäeval liigub Skandinaaviast Soome madalrõhkkond ja selle lõunaserv katab Eesti vihmapilvedega. Puhub edela- ja läänetuul, mis esialgsetel andmetel on mõõduka tugevusega. Tsükloni ägenemise korral tuleb arvestada tuule tugevnemise võimalusega. Sooja on öösel 7..12, päeval 11..14°C.