Leiab ju ikka, kes teab, kuhu tulla. Lasin võtta kõik sildid ära. 2010. aastal käis konkurentsiamet mul siin sees, kui Teret süüdistati kartellikokkuleppes, sest tõstsime hinda. Siis viidi kõik arvutid ära. Töö oli väga häiritud. Inimesed kartsid, ei saanud aru, miks? Olin just tööle tulnud, mul ei olnud arvutis midagi, aga nad ikkagi haarasid selle igaks juhuks kaasa. Nüüd näete – silte enam pole.
Miks te Tallinnast piimatööstuse ära kolite?
Asume praegu kesklinnas, kus rendime kinnistut. Rentimine on meile kallis. Ruumi on ka vähe, laadime ju siit parematel päevadel kaupa välja 250 000 kg päevas, ehk igale eestimaalasele 200 g. Nii tehasehoonele kui kinnistule on seatud hüpoteek Swedbanki kasuks. Ka logistika ja laomajandus on siin tõsine probleem. Praegu on meil siin neli vana ladu, aga laopinda on vaja hoopis rohkem, samuti korralikku komplekteerimisala.
Millal AS Tere pealinnas uksed kinni paneb?
Sügiseks oleme läinud. Olema ka varem oma meeskonnaga suuri asju liigutanud, nii et süda meil ei puperda. Siit viime vaikselt mõne masina üle – täna ühe, homme teise, samas kõigi tehnoloogiate pakkemasinad on meil eri tehastes olemas. Kui maja paneb uksed kinni, viime kogu tehase südame arvatavasti Põlvasse.