Lehtpuupalkide hinnad on üldjoontes püsinud eelmise kuu tasemel. Üks ettevõte korrigeeris kasepaku tihumeetri hinda ühe euro võrra ülespoole, mis tähendab valimis 0,4% hinnakasvu. Samas kvartali- ja aastataguse ajaga võrreldes on hinnalangus 11–13%, aga selle põhjuseks on ühe kokkuostja valimist välja langemine möödunud novembris. Kasepalgi hind on kvartali- ja aastataguse ajaga võrreldes paar protsenti kasvanud, haava- ja lepapalgi oma aga enam kui 3% langenud.

Paberipuiduturul on kõikide sortide hinnad languses. Kui eelmise aasta lõpus oli eriti tugeva surve all okaspuupuit, siis nüüd on sellele järgnenud ka kasepuit ning okaspuupaberipuidu hind on langemas tasemele, kus allapoole enam palju langeda ei ole võimalik. Madalam oli kuusepaberipuidu hind 2008 lõpus ja 2009 alguses. Kuuga on okaspuu- ja haavapuit odavnenud 2–4% ja kasepuit enam kui 5%.

Kolme kuu taguse ajaga võrreldes on kõigil eespool nimetatud sortidel langustrend palju järsem. Kui võrrelda hindasid eelmise aasta sama ajaga, siis männipuit on odavnenud enam kui 19%, kuusepuit 25%, haavapuit kõigest 2,5% ja kasepuit 0,7% kallinenud. Tänu kohalikule suurele tarbijale on haavapuidu hind võrreldes teiste sortidega palju stabiilsem olnud.

Küttepuit maksis EMK hinnastatistika alusel jaanuaris 23.28 €/tm, mis tähendab kuuga 3,2%, kolme kuuga 3,5% ja aastaga 4,6% odavnemist. TNS Emori hinnastatistika alusel on küttepuidu hind eelmise aasta viimases kvartalis samal tasemel (29.06 €/tm) püsinud. Aastaga on hind kallinenud koguni 16%.

Hakkpuidu hind (9.23 €/pm³) ei ole viimastel kuudel muutunud, kuid erinevalt küttepuidust on hakkpuidu hind aastaga 14% odavnenud. Puitgraanulite hind tõusis detsembris minimaalselt (169.52 €/t), kuid aastataguse ajaga võrreldes on hind ligi paar protsenti odavnenud. Puitbrikett maksis detsembris keskmiselt 139.67 €/t, mis tähendab kuuga 1,4% ja aastaga 0,9% odavnemist.