Neljapäeval tekib Norra mere põhjaossa jõudnud tsükloni piires Botnia lahel äge osatsüklon ja selle serv laieneb üle Läänemere. Läänekaare tuul tugevneb. Päeval läheb pilvisemaks, lörts ja lumesadu katab põhjapoolse osa Eestist. Õhutemperatuur 0…+5°.

Reedel sajab lund ja lörtsi, võib tuisata. Õhutemperatuur on öösel ja päeval −2...+1°.

Laupäeva öösel sajab veel siin-seal lund. Õhutemperatuur langeb hommikuks −7...−12, kohati −15°ni. Õhtul on õhutemperatuur −4...−8°.

Pühapäeva öösel liigub madalrõhkkond arvatavalt Eesti kohale ja päeval edasi Pihkva poole. Lumesadu on tugevam öösel, päeva jooksul nõrgeneb. Tuiskab nii tsükloni lähenedes lõunakaare tuulega kui ka päeval, mil tuul pöördub kirdesse ja põhja ning tugevneb taas. Õhutemperatuur on öösel −5...−10, päeval −4...−7°.

Esmaspäeva öösel kaugeneb tsüklon Venemaa−Ukraina piirialadele. Sadu ja tuisk lõpevad enne hommikut. Taevas selgineb, tuul vaibub. Õhutemperatuur langeb −8...−14°ni, päeval tõuseb külmas õhumassis vaid −6...−9°ni.

Teisipäeva öösel taganeb kõrgrõhuhari itta ja päeva jooksul satub Eesti tõenäoliselt Norra merelt Põhja-Soome kohale liikuva tsükloni lõunaserva. Läheb pilviseks ja sajab lund. Öösel võib selge taeva korral külma olla −15...−20, kohati −22, päeval tõuseb −5...−10°ni.

Kolmapäeval sukeldub seegi tsüklon tõenäoliselt Venemaale ja arktiline külm pääseb taas põhjakaare tuulega lõuna poole liikvele. Öösel on −5...−10, õhtuks langeb −10...−15°ni.