Näiteks kui esimest korda on tehtud Toprex 375 SC, Orius 250 EW või Tilmoriga, siis teistkordselt tasub kasutada, kas Juventus 90 või Caryx’it, mis on kindlasti ühed kõige kiiremini ja äkilisemalt mõjuvad tooted. Lisaks Juventus’est tuntud metkonasoolile, sisaldub Caryx’is mepikvaat-kloriid, mis stimuleerib rapsi külgjuurte arengut, parandades toitainete omastamist ja suurendades taime talvekindlust. Vähem äkilisemad on Tilmor ja Orius 250 EW. Haiguste vastu on aga viimastel tugevam kaitse, eriti Tilmor’il.

Suurte taimede puhul Toprex 375 SC ei ole enam soovitatav, kellel on aga taimed veel väikesed (kuni 6 lehte), on see kindlasti suurepärane lahendus. Praktika on näidanud, et parim aeg on Toprex 375 SC’d kasutada 3-4 lehe faasis. Esimese kasvureguleerimise põhieesmärk on hoida kasvukuhik väljavenimast ning võimalikult maapinna lähedal. Teistkordsel pritsimisel pidurdatakse liiga jõuline kasv ja kui tuua taimede lehed võimalikult maapinna lähedale, kaitseme sellega veelgi paremini tuule- ja külmakahjustuste eest. Seda võiks nimetada ka lisakindlustuseks külmade talvetingimuste üleelamiseks.

Peale kasvuregulaatorite võib samal ajal lisada paagisegusse ka leheväetisi või hoopis aminohappeid. Taimed toodavad aminohappeid ise, kuid lisapritsimine aitab taimedel energiat säästa. Aminohapped aitavad vähendada ka taimekaitsevahendite kasutamisest põhjustatud stressi. Taimede talvitumine on seotud suhkru- ja kuivainesisaldusega taimedes. Aminohapete kasutamine suurendab taimedes suhkru- ja kuivainesisaldust ja seeläbi paraneb oluliselt taimede külmataluvus ja talvekindlus. Väga karmides talveoludes võivad siiski ka pritsitud taimed talve mitte üle elada. Samuti aitavad aminohapped taimedel kergemini taluda ebasoodsaid tingimusi nagu ajutised öökülmad, üleujutused jms ning kiiremini taastuda pärast ebasoodsate tingimuste lõppu.

Kõige soodsam on kasutada toodet Prolis, mida kulub vaid 2 g/ha. Lisaks võib kasutada Terra- Sorb Complex’i, mis on aminohapete (sisaldab 20% vabasid L-α-aminohapped) ja mikroelementidega (Mg, B, Fe, Mn, Zn, Mo) rikastatud lehekaudne toitelahus, lisaks veel lämmastikku ja orgaanilist ainet.

Terra-Sorb Foliar on 9,3%-lise vabade L-α-aminohapete sisaldusega ja teatud toiteelementide (N, B, Mn, Zn) sisaldusega lehekaudne toitelahus. Taime rakkudesse tungides suurendavad vabad L-α-aminohapped lisaks ka fotosünteesi intensiivsust ja klorofülli sisaldust. Terra- Sorb Foliar’i on lubatud kasutada ka maheviljeluses.

Pritsimisega peab olema ettevaatlik sellistel päevadel, kui lubab öökulma. Sel juhul on mõistlik lasta öökülmaoht mööda ja siis pritsida, kuna öökülma tõttu on taim stressis ning igasugune
taimekaitsetöö võib tekitada lisastressi.