Tänavu osales katsetes 20 hobust üle kogu Eesti, mis on viimase 10 aasta suurim osavõtjate arv. Kohal oli kuus tori tõugu, kaheksa eesti tõugu ja kolm eesti raskeveo tõugu hobust, lisaks osales kolm tõuraamatutesse mitte kantud hobust avatud klassis.

Võisteldi kolmes võistlusklassis kas kolmevõistluses (1 km traav, 1 km samm, kaugusvedu kelguga) või kahevõistluses (1 km traav, 1 km samm).

Kõige osavõturohkemaks kujunes eesti tõugu noorhobuste kahevõistlus, mille võitis Harjumaalt pärinev täkk Voore Tintin (võistleja Jaanus Kallaste, aretaja Voore Tallid OÜ, omanik Key OÜ), edestades napilt Pärnumaa täkku Vermut II (võistleja Robert Udalov, aretaja Kristi Raudsepp, omanik Evi Aidberg).

Tori tõugu hobustest osutusid oma klassi võitjateks Harjumaa mära Hedi (võistleja Maret Kasemets, aretaja Roomet Vahtras, omanik OÜ Kolgaküla Tall) ja Jõgevamaalt pärit sugutäkk Hoius-Hatiitos (võistlejad Enn Ehastu ja Kirsti Tertõtšnaja, aretaja ja omanik Kirsti Tertõtšnaja).

Tori noorhobuste võistluse võitis Pärnumaa täkk Aaden (võistleja Hans-Kristjan Kallaste, aretaja ja omanik Andres Kallaste), kes püstitas ka kogu võistluse parima tulemuse traavis.

Eesti raskeveohobuste arvestuses püstitas aga 4-aastane mära Kena kahevõistluses selle sajandi parima tulemuse. Kena on pärit Harjumaalt, tema aretaja on Andres Supp ja omanikud Kauro ja Eeva Padar. Kenaga võistles Toris Kauro Padar.