Esindus asub kohe Viljandi sissesõidul Tallinna tänava alguses ja paistab möödasõitjaile tee ääres seisvate punaste traktoritega hästi silma.

Nagu rääkis Dotnuvos Projektai juhataja Toomas Kulu, on uues kohas müügi- ja kontoripinda ligi 250 ruutmeetrit. Lisaks annavad ladu ja töökoda veel samapalju juurde, nii et kokku seda 500 ruutmeetrit.

„Ruume seal rendime, aga ümberehitused vastavalt meie soovidele ning sisseseade läksid kokku maksma umbes 20 000 eurot,“ ütles Kulu.

Dotnuvos Projektai Viljandi esindus tegeleb eeskätt Viljandi ja Pärnu maakonna põllumeestega. Esinduse eelmises asukohas Tehnika tänaval oli varuosade ladu minimaalne ja töökoda puudus üldse. Uus koht võimaldab Kulu sõnul kauba- ja teenusevalikut laiendada ning piirkonna põllumeestele rohkem abiks olla. Viljandis saab olema rohkem varuosi, seemneid, silokilet ja muud kaupa. Samuti saab hooldus- ja remonditöid teha Viljandis kohapeal. Uutes ruumides on avar müügisaal, kus võimalik masinatega tutvust teha sõltumata sellest, milline ilm õues on.

Lisaks Viljandile on firmal keskused ka Tartus, Tallinnas ja Rakveres.