5-aastaste hobuste klassis krooniti parimaks samuti eilne liider Ferlando K (kasvataja A.J. Van ‘T Klooster), kelle ratsanikuks ja omanikuks on Age Luha. Ferlando tulemuseks mõlema osavõistluse peale kokku jäi 15,30.

Parima 6-aastase hobuse kirjaga uhke auhinnatekk pandi selga Rimbaud’ile (kasvataja Liivaku Tallid OÜ, omanik Kasumaa Hobused OÜ), kellel sadulsa Tiina Kuusmann. Nemad olid kahe osavõistluse kindlad liidrid ja kogusid lõpuks 14,46 punkti.

Takistussõidus oli võistlus kohati väga tasavägine. 4-aastaste hobuste võistlusklassis peeti maha ümberhüpped kuue puhta soorituse teinud hobuse vahel, kus neli neist tegid puhta soorituse ja jäid jagama esimest kohta. Autasustamisel said võidurosetid Quick Time JP (kasvataja Jüripoja Tall OÜ, omanik Doceberg OÜ, ratsanik Kätlin H. Sehver), Sir Versay (kasvataja G.J. Wilgenhof, omanik ERG Kinsult OÜ, ratsanik Annabel Lõuke), Le Beau VH Beeckhof (kasvatajad Vandereyt Romy/Stal T Beeckhof, omanik Marje Salumets, ratsanik Ivo Ots) ja Verdetten (kasvataja KSH OÜ, omanik KSH OÜ, ratsanik Margit Mägi).

5-aastased hobused hüppasid teises osavõistluses 120 cm kõrguseid takistusi. Kui eile tegid puhta soorituse 12 võistluspaari, siis täna suutsid vigu vältida ja ümberhüpetele pääseda 8. Ümberhüpetel viimasena startinud Amor Karena (kasvataja Agrofirma Tervete, omanik Tokio Projekt OÜ) ja Margit Mägi tegid puhta soorituse juures kiirema tulemuse kui Fisina G (kasvataja S.L. Grandia, omanik Kertu Klettenberg) ja Kertu Klettenberg. Nemad kaks olid ka ainsad, kes suutsid ümberhüpetel vigu vältida.

6-aastased hobused pandi täna proovile 130 cm parkuuris. Siin pääses ümberhüpetele neli hobust, kellest kahega sõitis Hanno Ellermann.

Ellermann startis esimesena hobusega Vivaldi (kasvataja ja omanik Gunnar Klettenberg), kuid Vivaldil oli hüppetuju läinud ja ta tegi kaks tõrget. Järgmistena startisid Plaatan (kasvataja ja omanik Heimtali Hobusekasvandus OÜ) ning Kairi Dräbtsinskaja, kes asjasid maja ühe takistuse. Samamoodi nelja karistuspunktiga lõpetasid Lord Of The Rings N (kasvataja Kaasiku Talupidaja OÜ, omanik Tresor Holding) ja Linda Randpere. Cado De Greenbayl ja Ellermannil tuli viimasena võistlema asudes läbida rada puhtalt, et võidule tulla. Seda nad ka tegid ja Cado De Greenbay (kasvataja Klaus Thoroe , omanik Rein Pill) sai selga parima 6-aastase hobuse võiduteki.

Kõik takistussõidu tulemused leiad SIIT.

Ja koolisõidu tulemused SIIT.