Osa inimesi jätkas vanade kommete järgi elamist ja uue aasta tähistamist 1. aprillil. Neid siis hakatigi haneks tõmbama, neile naljaõnnitlusi saatma või narriks hüüdma (päeva nimi paljudes keeltes on narripäev). 1. aprilli tähistatakse väga paljudes maailma riikides, kõikjal on levinud ka aprillikaartide saatmine.

Vanast traditsioonist ajendatuna korraldas Uhtna kool selleks puhuks stiilipäeva “Tobeduste tipp!” Kas tobedustega just tippu jõuti, ei oska ütelda. Igatahes vahetusid klassiuste sildid uute ja “õigemate” vastu – näiteks:

Dr. S. Lisa-Fox
Vanem-Tõde
Ägedate infektsioonide osakond

Phh. Mag. Dr. T. Joab
Vanem Vend
Vastsaabunute ja oivikute osakond

Dr. PH 5,5 J. Kangro
Urudünaamika vanemspetsialist
Reha(bilitatsiooni) osakond

Endised pedagoogid käisid ringi tõsiste nägudega ning valgete kitlihõlmade lehvides. Suure visiidi käigus kontrolliti südame tööd ja südametunnistuse olemasolu, mitmel patsiendil tuvastati ajuvaba käitumist ja anti soovitusi kange kaelsuse ravimiseks. Päeva kordaminekule aitasid suuresti kaasa õpilased, kes olid samuti oma igapäevast stiili muutnud. Nii näiteks kasutas üks seltskond iga koolitunnist vaba minuti rannaliival lesimiseks, teine tegi asju tagurpidi ja kolmas nägi lihtsalt tobe välja. Päeva lõpuks olukord normaliseerus.