sõlmida vabas turus leping, kuna jäätmeveolepingu olemasoluta ei veeta teie kinnistult jäätmeid. Jäätmete kogumine ja üleandmine tekkekohal on kohustuslik vastavalt jäätmehoolduseeskirjale ja selle üle teevad järelevalvet linnaosavalitsus ja keskkonnaamet.

Tallinna haldusterritooriumil pakuvad jäätmeveo teenust AS Ragn-Sells, Eesti Keskkonnateenused AS, Adelan Prügiveod OÜ ja Ekovir OÜ.

Senine vedaja on kohustatud ainuõiguse lõppedes jäätmevaldaja tellimusel jäätmemahutid ära vedama tasuta. Jäätmevedajal ei ole õigust küsida lisatasu nende poolt rendile antud mahuti äraviimise eest.

Korraldatud jäätmeveo uuesti rakendumisel lõpevad ajutiselt sõlmitud jäätmeveolepingud vedajapoolse lepingu ülesütlemisega, kuna vedajal, kes ei ole hanget võitnud, ei ole õigust piirkonna teenindamiseks. Korraldatud jäätmeveo uuesti rakendumisel teavitatakse jäätmevaldajaid kirjalikult.

Lisainfo:

• Janne Kallakmaa, tel 616 4042, janne.kallakmaa@tallinnlv.ee .

• AS Ragn-Sells andis klientidele teada, et nad on valmis valmis alates 1. juulist teenindama kliente jätkuvalt olemasoleva lepingu alusel senistel tingimustel, senise hinnakirja ja graafiku alusel.

• Klientidel, kes ei soovi nimetatud perioodist alates teenust jätkata, palutakse ühendust võtta hiljemalt 1. juuniks ASi Ragn-Sells klienditeenindusega tel 15155 (E–R 8.00–17.00) või saata kiri info@ragnsells.ee .

• Kes ei ole 1. juuliks ettevõtet teavitanud lepingu lõpetamise soovist, loetakse leping senistel tingimustel sõlmituks.