Muutused tööpäevadel

Saue-Tallinn (Balti jaam) suunal lisati päevas neli väljumist ja Tallinn-Saue suunal kaks lisaväljumist. Hommikune tipptund Tallinna suunas sai juurde kaks väljumist ja lisati üks senisest varasem väljumine. Uues sõiduplaanis on hommikused Balti jaama jõudmise ajad järgmised: 6:55, 7:25, 7:45, 8:05, 8:30 ja 8:55.

Lihvitud sai ka endise 190 liini kiirust, mis vana graafiku järgi oli linna jõudmisel umbes 5 minutit aeglasem kui 191 ja tegi aega parajaks kas liinil olles või mõnes peatuses.

Samuti on lisatud üks varasem liin Tallinnast Saue suunal, mis väljub Balti Jaamast 6:30.

Vastu tulles reisijate soovile, on muudetud viimane väljumine Tallinnast 5 minutit hilisemaks.

Linnasisene liiklus

Põhimõtteline liiklusskeemi muutus toimus Saue „siseringi" kasutajatele. Et tagada jätkuvalt Saue linna sees sõitmine, on jäetud busside sisenemine Saue linna erinevate tänavate kaudu ja need markeeritakse vastavalt 191 ja 191A.

191 siseneb Tule tänava kaudu ja väljub Tõkke tänavalt, ilma et teeks ümber pööramist enne Keila maanteed.

191A siseneb Tõkke tänavalt ja väljub Tule tänava kaudu, teenindades ära endise „siseringi" reisijad, kes varasemalt kasutasid Tõkke peatusest tagasi Saue linna suunduvaid busse. Erinevalt tähistatud liininumbrid on välja toodud kõikides sõiduplaanides ja sõidavad ringe korda mööda.

Muutused laupäeval

Saue-Tallinn suunal lisandus kaks väljumist. Hommikul väljub esimene buss senisest varem ja jõuab Balti jaama kell 8:25. Viimane Tallinnasse jõudmine on viidud hilisemaks. Tallinn-Saue suunal on lisatud üks reis. Liini kiirused ja „siseringi" muudatused on samad nagu tööpäevadel.

Muudatused pühapäeval ja riiklikel pühadel

Peamine muutus on hommikuse Tallinnasse jõudmise nihutamine tunni võrra varasemaks ja seda lisareisi arvelt.

Info uute sõiduplaanide kohta on Hansabussi kodulehel www.hansabuss.ee ja Saue linna kodulehel. Lisaks saadetakse igale Saue leibkonnale postkasti uus sõiduplaan ja neid saab küsida bussidest. Peatustes toimus info vahetamine kahe esimese maikuu päeva jooksul.

Sõidugraafik on saadaval ka Maanteeameti hallatavas portaalis www.peatus.ee.