Alates 8. hooajast on olnud heas hoos võistkond Paprika ja Õlu, kes muundus aga peatselt lihtsalt Paprikaks. Nendele on kuulunud esikoht ja karikas 2011. ja 2012. a kevadel. Võistkonda juhib Hannes Palang. Juubeli- ehk 10. hooaega alustas Kiilis kaheksa võistkonda.

Tore on tervitada uustulnukat ehk võistkonda Sport. Kokku peeti rahvamajas üheksa etappi ning vastata tuli 320 küsimusele. Need koostas ja mängu juhtis allakirjutanu. Tabelit pidas Aare Lutter.

Võitjal kaheksa esikohta

Taas oli heas hoos võistkond, mille eesotsas Hannes Palang. Esikoht või esikoha jagamine saavutati koguni kaheksal korral. Vaid kuuendas voorus võitis võistkond Värinad12. Paprika jäi jagama 2.-4. kohta.

Kuid kokkuvõttes läks kehvim voor kõikidel mahaarvamisele. Ka 19. mail peetud viimases voorus ei lasknud tarkpead ohje lõdvemaks. Tasuks üldesikoht, aastaks saadud õigus hoida enda käes rändkarikat ning auhinnaraamatud. Paprika eest mängisid Esta Kullamaa, Anu Printsmann, Hannes Palang ning Jaanus Terasmaa.

Teise koha sai võistkond Nipitirid. Selle kooseisus mängisid Sirgrid Särak, Riina Tamm, Saskia Saara Simisker, Kristel Kõrvits ja Neeme Mäe. Võistkonna kontole jäi üks esikoha jagamine. Mitmel korral jõuti ka esikolmikusse.

Uued tegijad oodatud

Hinnatava kolmanda koha sai kokkuvõttes võistkond Lihtne variant. Mitmel korral jõuti ka voorude esikolmikusse.

Lihtne variant mängis koosseisus Alan Biin, Peep Pihlak, Holger Roonemaa, Timo Kullerkupp ja Taavi Kullerkupp. Kolmele tublimale järgnesid pärast kehvema vooru mahaarvamist võistkonnad V, Kiili Koor, Sport, Amneesia ning Värinad 12.

Pärast suvepuhkust ootab ees Kiili Mnemo 11. hooaeg. Esimene voor algab rahvamajas pühapäeva, 15. septembri pärastlõunal. Korraldajad ootavad hooaja vahele jätnud ning ka uusi võistkondi!