Karksi-Nuia Noortemajas on nüüdsest võimalik osaleda järgmistes klubilistes tegevustes ja ringides: šõutants, line-tants, breiktants, peotants, bändi- ja muusikaring, kunstiring. Majas on tegutsemas õpilasfirma, kes peab kohvikut ja pakub mitmeid teenuseid, näiteks laste sünnipäevade ja noortekoolituste korraldamist.

Maja keldrikorrusel saavad noored ise oma jalgratast parandada ja suuski määrida ning hooldada. Lisaks on noortekeskuses loodud kõik võimalused vaba aja veetmiseks, nagu piljard, lauajalgpall, Wii mängukonsool, lauamängud jne.

Noortekeskus jagab oma maja Karksi-Nuia Pensionäride Ühendusega, kel on uues majas oma ruumid. See annab noortele ja eakatele hea võimaluse koostööks ja ühisettevõtmisteks.

Noortekeskuse töötajad Indrek ja Eneli ootavad keskusesse kõiki noori ja nooremeelseid inimesi.

Karksi-Nuia Noortekeskuses on käivitumas alates jaanuarist järgmised ringid:

1. Stomp ja trummid (Indrek Palu)
2. Suuskade hooldamine ja määrimine (Indrek Palu)
3. Lauatennis ja koroona (Indrek Palu)
4. Foorumteater (Eneli Põder)
5. Male ja kabe (Heino Luik)
6. Breiktants (Martti Märtson)
7. Show-tants (Reet Rosenblatt)
8. Peotantsud (Juhan Pugal )
9. Kunstiring Susher-Vusher (Iidi Juhkamson)
10. DJ ring ( DJ Mad Grandpa )

Tööd alustanud noorte endi õpilasfi rma, kes pakub vallarahvale laste sünnipäevade korraldamise ja tähtpäevade tähistamise võimalusi noortekeskuse ruumides.

Majas ootavad kasutamist noortele ja vallarahvale tervikuna:

❖ Ratta- ja suusahooldusruumid
❖ Bändiruum ja stuudio
❖ Saal koos noortekohvikuga
❖ Mängusaal erinevate vabaajamängudega
❖ Koosolekuruumid

Lisaks soovime käivitada esimese Karksi-Nuia raadio, mida veavad noored neti põhiselt. Täpsem teave meie tulevasel kodulehel www.tulevikumulgid. ee ja e-posti aadressil indrek. palu@karksi.ee

Iga inimene meie vallas on väärtus ja meie maja ootab kõiki algatusi, mis meie elu siin ja praegu ning tulevikus paremaks muudab.