Hiinlased on suhetes selle mütoloogi­lise abilisega ettevaatlikud ja ütlevad, et on hea, kui saad kasuta­da Draakoni mõistust, tema jõudu ja kaitset, kuid see on ühtlasi üsna riskantne, sest Draakoni pea tähendab lisaks mõistusele ka tema lõugu, mis pealegi tuld purskavad. Teisalt ei saa Draakonile iial ette heita väiklust, kättemaksuhimu ega valelikkust. Vastupidi - Draakonile omane eneseväärikus, mida täiendav teadvustatud jõud, annab enamikul juhtudel tu­lemuseks suuremeelse, sirgjoonelise, siira ja targa kaitsja. 2012. aastal Draakonit saatev vee märk lisab talle pehmust, järeland­likkust, tundelisust, aga ka muutlikku meelt.

2012. aasta üldhoroskoop

Üldhoroskoobi järgi tõotab 2012. aasta tulla tervikuna kaugelt­ki mitte igav, vaid sündmusterohke, millest osa võivad olla ko­guni dramaatilised. Tuleb märkida, et Draakon hakkab testima kõigi sodiaagimärkide esindajaid nende töökuse, loomingulisu­se ja vastupidavuse koha pealt, sest kõige vähem sallib see olen laiskust ja ükskõiksust. Seega inimene, kes võtab aasta esimesel kolmel kuul üles õige tempo, võib loota edu ja perspektiivi. Üle­jäänutel tuleb leppida rutiini ja paigalseisuga. Ent see, kes suudab tõestada Draakonile, et ta on paljuks võime­line, võib loota, et suve teisel poolel hakkavad tema pingutused enda ära tasuma ning asjaolud hakkavad töötama tema kasuks. Samal ajal tasub eemale hoida kolleegide ja tuttavate intriigidest ja karta kadedust, sest loominguline protsess võib erinevatel inimestel seostuda nii pluss- kui miinusmärgiga. Aasta lõpul peaks tegema kokkuvõtted ja mitte alustama pro­jekte, mis kanduvad edasi järgmisse aastasse, mil Draakon kaotab oma jõu.

Mida aastavahetusel selga panna?

Värvidest on uue aasta vastuvõtmisel mitmeid võimalusi. See on ka tore, sest igaüks saab võimaluse end väljendada ja näidata uuele kaitsjale, mida ta uuelt aastalt ootab, ning valida aastava­hetuse riietus oma äranägemisel. 2012. aasta vastuvõtmiseks on eelkõige sobilikud vee märgiga seonduvad värvid ehk must ja sinised toonid. Teiseks ärgem unustagem, et hiinlased peavad Draakoni algseks värviks ik­kagi rohelist. LIsaks meeldib loomingulisele Draakonile kõik läikiv ja kirev, sätendab ja sillerdav. Lubatud on ka kirjud, isegi silmatorkavalt erksavärvilised asjad, sest Draakonile meeldivad vaatemängud ja pidustused. Pealegi on kitš praegu moes. Otsustada, missugune riietus 2012. aasta vastuvõtmiseks vali­da ja missuguseid värve eelistada, on lihtne - tuleb vaid seada prioriteedid. Kui soovid näiteks saavutada võimu ja mõju, vali roheline ja täienda seda oranžide aksessuaaridega. Oma teise poole leidmise soovi korral eelista violetset, rohelist ja punast. Edu saavutamiseks loomingulises tegevuses riietu oranži, kol­lasesse, musta. Kui aga eesmärgiks on raha - kanna musta ja kuldset. Neile, kes soovib leida sisemist harmooniat, sobivad rohelised ja sinised toonid.

Kuidas Draakonit vääriliselt vastu võtta?

Uusaastapidu algab loomulikult kaetud lauast. Eritisi toiduee­listusi Draakonil ei ole, kuid põhimõtteks tuleb võtta roogade valmistamisel kasutatud toiduainete värskus ja kvaliteet. See tähendab, et laual ei peaks olema mingeid konserve, pooltoo­teid - ei mingeid varem valmis tehtud, külmutatud ja sulata­tud toitusid. Kõik olgu otse ahjust või ülivärske (nagu puuvili, juurvili). Mis puudutab meelelahutust, siis on teretulnud uhke valgustus ja vali muusika. Samas oleks hea vältida äraleierdatud laule ja nalju. Mida tavatum, uudsem ja loomingulisem on peo korral­dus, seda kergem on võita uue aasta valitseja südant. Näiteks kui olete harjunud pärast kesköötundi telerit vaatama, siis seekord proovige hoopis käima lükata karaoke. Televiisor jääb teile ju alles.

Autor: Irina Zavodina
http://www.predskazanie.ru/