Seekordse võistluse uuenduseks oli maadlemine 16 kehakaalus senise 15 kehakaalu asemel. Kõige nooremad maadlejad võistlesid nüüd kehakaalus kuni 23 kg. Teist korda toimus võistlus täiskasvanuile kehakaalus kuni 74 kg. Võitis Rauno Pajuviidik maadlusklubist Nelson. Oma mees Jaanus Lepik jäeti seekord kolmandaks. Võistkondlikult võitis Daugavpilsi võistkond. Maadlusklubi Jaan saavutas 24 võistkonna hulgas tubli 11. koha. Võistluste peakohtunik oli Jakob Proovel ning peasekretär Veiko Proovel.

Lisaks tavapärastele auhindadele anti üle mitmeid eriauhindu. Nendest väärtuslikumad olid Tartu maadlusveteran Ants Kase omavalmistatud auhind ning Jaan Jaago pojapoja poolt välja pandud auhind. Ants Kask andis oma auhinna seekord selle kehakaalu võitjale, millises tema ise 50 aastat tagasi tuli esimest korda Eesti noortemeistriks. Jaan Jaago andis vanaisa kujutava torso Läti poisile, kes tema ja kohtunike arvates näitas üles erilist innukust ja alale pühendumust.

Tavapäraselt austati seitsmekordset maailmameistrit tema sünnikohas mälestuskivi juures. Traditsiooni väärtust suurendab asjaolu, et kordagi ei ole sealt puudunud võistluste algataja Endla Peets, samuti Aili Karindi, Jaan Jaago järeltulijad, Aivar Sein, Lembit Toru. Seekord puudus tervislikel põhjustel esmakordselt August Englas, küll aga oli kohal hulgaliselt teisi Eesti maadlusveterane. Seekord esitas Aili Karindi 50-ndatel aastatel noorelt lahkunud luuletaja Ilmi Kolla luuletuse ,,Nukrad hetked" põhjendades valikut sellega, et ka Jaan Jaago suur soov välismaal viibides oli tulla tagasi Eestisse, õpetada siin noori maadlejaid ning lõpuks saada puhkama kodumaa mulda. Viimane soov täitus aastaid hiljem, kui tema põrm toodi Saksamaalt ja sängitati Tallinna Metsakalmistule.

Vaatamata raskele ajale majanduses aitasid sponsorid needki võistlused tavapäraselt heal tasemel ära korraldada. Tänu kuulub firmadele Palmako, Giga, Grüne Fee Eesti, Jäärak, Makita, BU SGG Solutions/ Baltiklaas, Alfalend , Pere Leib, Salvest, Judis, Kinnisasi, A.Le Coq. Veel toetasid võistluste korraldamist Eesti Kultuurkapital, Kultuurkapitali Tartumaa Ekspertgrupp, Tartu Maavalitsus, Jaago pere, Luunja vald.

Võistluste korraldamise eest kuulub kõige suurem tänu perekond Lepikule, kes kõik viiekesi olid rakkes võistluste eel, ajal ja järel. Maadlejate haigeid kohti tohterdas ja vahel nende pisaraidki pühkis tavapäraselt Taimi Tensing.

Kõik korraldajad on võtnud esialgse kohustuse ära pidada 35-ndad juubelimängud aasta pärast.

Võistluste lõpetamisel taunisid maadlusveteranid väga väikest meediahuvi noorte maadlusvõistluste kajastamisel. Nii mehisel ja poisse arendaval alal oleks palju rohkem harrastajaid, kui tegijatest enam räägitaks ja kirjutataks.