Meie teekond algas pühapäeva pärastlõunal Arave­telt, kuhu tuli meile järele buss, mis suundus edasi Koe­ru ja sealt juba Tartusse. Etiketikohaselt olid neidudel kleidid ja seelikud ning noormeestel ülikonnad. Jõud­nud Vanemuisesse, tervitasid meid seal kostümeeritud tüdrukud, kes ulatasid meile lahke naeratuse saatel leh­vikud, pabermaskid või stressipallid.

Ei tulnudki kaua oodata, kui tseremoonia algas. Nagu on kujunenud tavaks kõikidel 4H üritustel, laulsime me kõigepealt 4H laulu. Siis hakati välja jagama auhindu. Meie klubi sai piirkonna parima klubi auhinna ja meie klubi juhendaja Annika Rohi sai Järvamaa piirkonna pa­rima klubijuhendaja preemia. Samuti oli edukas meie sõprusklubi Jänedalt. Nimelt sai Järvamaa aktiivsema liikme tiitli JAH klubi liige Maila Teras ja Eesti 4H te­gijaks aastal 2010 nimetati Kadri Toomingas. Valiti välja ka aktiivseim ja parim piirkond, milleks osutus taaskord Järvamaa.

Toimus ka fotokonkurss teemal „4H on mulle and­nud...“, kus AMH 15–19-aastaste vanuserühmas saavu­tas kolmanda koha Caroly Rootsma ja teise koha Tee­le Siska. Pärast auhindade jagamist saime vaadata Mati Hundi kokkupandud lavastust Oskar Lutsu tuntuma­test teostest, etenduse nimi oli „Huntluts“. Etendus oli huvitav ning kestis ligi kolm tundi.

Pärast seda saime me suunduda tagasi bussi, kus jagati 4H poolt saiakesi ja kõrrejooki. Nii saime õhtu lõpuks ka kõhud täis ja võisime suunduda tagasi koju.