Peale treeningut oodati kõiki aga esmalt söögisaali, et tantsijad saaksid tühjaks läinud kõhud täita sooja supiga. Seejärel oodati kõiki aga õue, kus tantsijad jagati nelja rühma ning paaritunnise orienteerumise tulemusena Kehtna alevikus said kõik teadlikumaks Kehtna valla ajaloost, kujunemisest ja sealsetest olulisematest asutustest ja sündmustest. Külastati Kehtna mõisa, majandus- ja tehnoloogia-kooli, aleviku keskväljakut ja künnikivi.

Päevase osa lõpurivistuses saadi aga loosi tulemusena enda rühmale kohver erinevate esemetega, mis pidid olema abiks ühe loodusteemalise lastejutu lavastamiseks, mis oli samuti kohvrisse sätitud. Ettekandmisele tulid need õhtusel peol Keavas.

Tantsijate piduõhtu Eesti Tõulooma-kasvatajate Ühistu klubi saalis algaski teadmistekontrolliga, kus Kärutajate rühmal jäi maksimumist puudu vaid punkt, seega oli Kehtnas kuuldu meie tantsijaile kenasti meelde jäänud. Kutsujad olid katnud ka suupärased pidulauad ning tantsuks mängis ansambel „Vennaksese". Pilli-meeste sõrme- ja häälepuhkuse ajal etendati aga kohvrite sisust lähtuvaid väikeseid lookesi, mille peategelaseks oli kõigil olevus nimega Nähka. Korraldajad omalt poolt pakkusid väikese etenduse tsirkuselt nimega „Umbsõlg".

Mälestuseks jäi kõigile tantsijaile keraamiline medal, millel kujutatud Kehtna valla vapilind vares.