Läbi astus ka vallavanem. Sel kokkusaamisel sai Valve poolt välja käidud idee minna Stockholmi kruiisile, millest kujunes valla seenioride reis. Valla toetusel sai see tore ettevõtmine kevadel ka teoks.

Novembris käis Jelena Pšenitšnaja rääkimas mälust ja mälutreeningust.

Jõulukuu üritus möödus koos kadakasiirupi tegijatega. Ettevõtja Liisi Kuivjõgi rääkis, kuidas nad üldse alustasid oma ettevõttega, samuti sellest, millise tee käib läbi siirup, enne kui pudelisse jõuab. Erinevaid tooteid sai ka kaasa osta. Seda võimalust kasutati rohkesti, oli ju hea võimalus jõulupakkidesse lisa soetada.

Jaanuar algas väga meeleoluka kohtumisega Kipil Marta-Lovise külalistemajas. Nimelt kutsus Lümanda seeniorklubi meie klubilised endale külla.

Seekord oli ka lektor kaugemalt tulnud, külas oli psühholoog Tõnu Ots, kes pidas väga huvitava loengu. Pärast sai nautida rahvatantsijate esinemist ja lõpuks said kõik soovijad kaasa lüüa hoogsaid seltskonnatantse tantsides.

Veelkord suured tänud maja pererahvale sooja vastuvõtu ja väga maitsvate toitude eest!

Veebruarikuu ürituse puhul võib öelda, et tähistasime käesolevat kultuuripärandi aastat. Mari Lepik rääkis väga huvitavalt Sõrve kandi naiste rahvariietest ja kandmise traditsioonidest.

Asja tegi veelgi kujundlikumaks see, et Maril oli kaasas palju näitlikku materjali. Pärandiaasta jätkuürituseks võib pidada ka järgmist, kui Bruno Pao käis Sõrve kandi ajaloost pajatamas.

Kuna meie oma kirjanikul Adena Sepal oli just välja tulnud uus raamat, vaid paar päeva tagasi raamatukauplustesse jõudnud, siis oli hea trükisooja teost tutvustada ja lugemisisu tekitada. Aprillikuu üritusele olid oodatud peale klubiliikmete ka teised huvilised.

Aitäh kõigile, kes tulid! Nüüdseks on raamat ka raamatukogus ja paljud juba läbi lugenud, tagasiside on olnud väga positiivne.

Klubi hooaja viimane kokkusaamine toimus vabas õhus Pilvi kaunis aias.

Meenutasime klubiaastat, kuhu jäi mitmeid toredaid üritusi ja meeldejäävaid kohtumisi. Kõik klubiliikmed arvasid üksmeelselt, et aasta läks korda ja kindlasti tasub jätkata.

Ilusat suve ja sügisel kohtume jälle!