Loetavamad autorid möödunud aastal olid Nora Roberts, Erik Tohvri, Adena Sepp, Aino Pervik, Susan Mallery, Catherine Cookson, Mary Higgins Clark, Ira Lember, Leelo Tungal, Lembit Uustulnd.

Aasta raamatukogus oli teguderohke ka ürituste poolest. Raamatunädala raames sai raamatutega külas käidud lasteaias. Lapsed olid kodust raamatu kaasa võtnud ja ka ise raamatu valmistanud, millest nad suure õhinaga rääkisid. Koos koolilastega kohtusime kirjaniku ja folkloristi Reeli Reinausiga. Peetud sai ka kaisukaru sünnipäeva, sai ju see maailmakuulus karu 110 aastaseks.

Koos 4. klassiga tähistasime maaraamatukoguhoidja päeva. Lisaks teadmistele raamatukoguhoidja mitmekesisest tööst, olid lapsed joonistanud pilte tulevikuraamatukogust. Tuleb veelkord tõdeda, et laste fantaasiamaailm on piiritu, kuid mine tea, ühel päeval võib see kõik veel tõeks saada. Lõpuks joonistas igaüks endale raamatukogu plaani, et raamatute paigutusega rohkem tuttavaks saada. Tore oli ka üritus, millega tähistasime armastatud lastekirjaniku Astrid Lindgreni 105. sünniaastapäeva. Palju elevust tekitas salakirja lahendamine, mille kaudu said lapsed teada huvitavaid fakte autori elu ja loomingu kohta.

Oktoobris alustas taas hooaega Keskpäevaklubi. Eriti meeleolukaks kujunes aasta alguse kohtumine Lümanda seenioride klubiga Marta-Lovise külalistemajas.

Klubiaasta aga alles käib ja hooajast on veel vara kokkuvõtteid teha.

Seniks aga meeldivaid hetki raamatutega ja kohtumiseni raamatukogus! Maie Alas