Saaremaa Spordikooli U-18 võrkpallimeeskond saavutas Eesti võrkpalli meistrivõistlustel mullu I ja võrkpalli karikavõistlustel II koha. Mitmed meeskonna mängijad kuuluvad omavanuste Eesti koondisesse ja mängivad alates eelmisest sügisest meistriliiga klubides. Võrkpallimeeskonda kuuluvad Karel Ellermaa, Karlis Mesila, Helar Jalg, Kevin Saar, Denis Losnikov, Johan Vahter, Vilmar Uljas, Janno Õunpuu, Janar Tänak, Henri Rump ja Priit Aavik, noormeeste treener on Toomas Jasmin.

Parima treeneri tiitli pälvis Saaremaa Jalgrattaklubi Viiking juunioride tiimi edukas juhendaja ja ise edukalt võistlev sportlane Indrek Rannama, kelle valis 2010. aasta parimaks treeneriks ka Eesti Jalgratturite Liit. Parim noorsportlane Mihkel Räim oli mullu aga rahvusvahelise Tour de la Region de Lodzi ja Dobele velotuuri üldvõitja. Eesti Jalgratturite Liit valis ta parimaks juunioriks 2010 ning Saare maakond omakorda meesjuunioriks 2010.

Mullust aasta tegu spordis jääb meenutama Saaremaa Ralli – üritus, mis alati hästi korraldatud ja hea mainega, pikendades nii osalejate kui rallihuviliste näol turismihooaega Kuressaares. Eelmisel aastal toimus taas vaatajate seas väga populaarne linnakatse, ühtlasi korraldati ürituse raames Kuressaare kultuurikeskuses autospordi näitus.