Eraldi äramärkimist vajab Linda puhul oskus tagada kord ja vaoshoitus seltsingu üritustel. Liikmed kutsuvad teda kanaemaks, kes oma poegi vajadusel üle vaatab, korrale kutsub ja kontrollib. Linda teotahtelisus ja visadus on suutnud hoida eakate seltsingut tegevuses, väsimatult on ta püüdnud iga üritust ja koosviibimist korraldada omanäoliselt, mitte kunagi korrates varasemat. Tänu sellele on Valgjärve valla eakate seltsing „Sügiskuld" üks rohkearvulisem eakate ühendus Eestis, arvestades maapiirkonda Kagu - Eestis.

30. september - 1. oktoober toimus Tallinnas Salme Kultuurikeskuses Eakate festival, millega tähistatakse Eestis rahvusvahelist eakate päeva. Seda üritust korraldav MTÜ Inkotuba kuulutas eelnevalt välja konkursi „Aastad täis sära ja väärikust", et tunnustada neid, kes on aastatel 2010 - 2011 panustanud eakate elu väärikamaks ja aktiivsemaks muutmisel.

Konkurss oli heaks võimaluseks omavalitsusele tegusamate tunnustamiseks. Valgjärve Vallavalitsus esitas Linda Varuli kandidatuuri konkursile kui teotahtelise ja aktiivse seltsielu eestvedaja.

Festivali esimesel päeval, 30. septembril tunnustati Linda Varuli panust eakate elu väärikamaks ja põnevamaks muutmisel tänukirja ja meenega. Soovime Lindale vastupidavust ja sära edasisteks tegudeks!