Möödunud aastasse jäävad mitmed edukalt läbiviidud tegevused - kauaoodatud Heimtali-Ramsi kergliiklustee avamine, mis pakub head sportlikku vaba aja veetmise võimalust ja ühendab ohutult Heimtali Ramsi alevikuga. Kergliiklustee valmimiseks andsid peamise panuse Lääne regionaalse maanteeameti Viljandi esindus ja maaomanikud, kes olid valmis oma eramaad loovutama tee ehituseks. Päri spordihoone välisfassaadi soojustamine ja värvimine PRIA kaasabil. Pärnu maantee ringteest Raudna ristini uue kergliiklustee projekteerimine, mida toetas Euroopa Liidu Eesti- Läti programm. Sihtasutus Keskkonnainvesteeringute Keskus rahuldas OÜ Ramsi VK rahastamistaotluse Ramsi aleviku ja Päri küla veemajanduse korrastamiseks. Projekti toetab Euroopa Liit ja seda rahastatakse Ühtekuuluvusfondist.

Aastat jääb veel meenutama noorte ja otsustajate vahelised ümarlauad „Noored võtavad sõna” ja „Kana vs võim”, Jõemaa keskkonnahariduse konverentsi korraldamine, lasteaedade looduspäev Heimtalis, konkurss Kaunis Kodu meie vallas ja mitmed muud meeleolukad ning harivad ettevõtmised.

Aastale tagasi vaadates võib tunda rõõmu sellest, et kuigi vallaeelarvest lõpetati mitmete toetuste maksmine on meie valla inimesed mõistvad ning paljud tegevused ja kokkusaamised toimusid ja toimuvad jätkuvalt inimeste, ettevõtjate ja seltsingute eestvedamisel ning toel.

2010. aasta tähtsündmus võinuks olla 1. september Raudna Põhikoolis.

Paraku kujunes olukord, kus ehitaja on pooleliolevalt objektilt lahkunud, jättes endast maha võlad alltöövõtjatele ja korrastamata objekti.

Praegu tegeleme uue ehitaja leidmisega, et 1. september 2011 saaks meie ühiseks pidupäevaks rekonstrueeritud Heimtali mõisas. Projekti läbiviimist toetatakse EL Regionaalarengu Fondi KATA programmist.

Suurt rõõmu teevad alati uued vallakodanikud – sellel aastal lisandus vallaperre 43 last.

Hoolimata keerulistele aegadele on hea tõdeda, et tihti kõige väärtuslikumad või meeldejäävamad asjad on tasuta. Alati ei olegi vaja kalleid kingitusi - mõnikord piisab sellest, kui avatud südamega kuulata lähedast, tuttavat, sõpra ning soovida talle parimat.

Soovime vallarahvale rahulikku jõuluaega ja soovide täitumist!