Uues koolis on ka väga ilus suur võimla ja peeglitega aeroobikasaal. Meie õpilastel on nüüd kõik kaasaegsed võimalused sportimiseks nii koolitunnis kui ka spordiringides. Spordis saavutati õp P. Raski juhendamisel häid tulemusi nii jooksus, kaugushüppes kui ka kabes-males. Liikumis- ja tantsutundides (õp A. Trohleva) valmistusid meie õpilased osalema iga-aastasest Kalevi võimlemispeost. Sellel aastal said meie õpilased ära märgitud ka tänukirjadega.

Koos uuendatud kauni majaga saime uue mööbli ja täieliku IT-varustuse, mis võimaldab õpilaste suurepärast arvutialast koolitamist. Oleme oma õppekavva lisanud programmeerimise. Talvel, jaanuaris liitusime ProgreTiigri projektiga. 

IT-juht ja arvutiõpetaja H. Raimets on saavutanud nii häid tulemusi, et Lagedi kooli ja töö vastu tundis huvi Inglismaa telekanal BBC, kes tegi Eestimaad tutvustava filmi. BBC käis meie koolis filmimas aprillikuus, kus võeti üles programmeerimistund ja vesteldi õpilaste, õpetaja ja vanematega.

Valminud filmi, kus võttis sõna ka president T. H. Ilves, on nüüd võimalik vaadata interneti vahendusel kogu maailmas.

Ilusas renoveeritud ja uue IT-varustusega varustatud aulas, oleme alates veebruarikuust hakanud näitama Lagedi elanikele filme. Nn Lagedi kino seansid toimuvad kaks korda kuus ja peale suvepuhkust jätkame taas septembris.

Koolimaja - kollane nagu päike, on innustanud meid töötama. Olime tublid õppimises ning esinesime hästi Harjumaa olümpiaadidel ja matemaatika võistlustel „Nuputa" ja „Känguru", kus saime ilusaid tulemusi nii emakeeles (õp P. Leemets ja T. Ojabstein) ja matemaatikas (õp E. Tuvikene, K. Väinsalu ja T. Puuste).

Et end ühtse kooliperena tunda ja ennast teistele nähtavaks teha, võtsime kasutusele uue mütsi ja koolivesti.

Lagedi koolis on möödunud õppeaastal lisaks traditsioonilistele üritustele algatatud palju uusi huvijuht M. Virolaineni eestvedamisel.

Oleme valinud aktiivsemad ja sportlikumad vanemad, kutsunud emasid-isasid koolitunde andma ja emadepäeval tegime toreda laada, kus osalesid nii õpilased kui ka nende vanemad.

Et ka õpetajad end hästi tunneks ja oleksid kaasaegse pedagoogikaga kursis, tegime neile mitmeid koolitusi-seminare. Viimane seminar toimus juunis Viikingite külas, kus tuletasime meelde vanaaja eestlaste elu ja kombeid ning pärast vestluste käigus panime oma kordaläinud aastale punkti.