Pühade ajal saab infot linna abitelefonilt 1345, mis töötab ööpäevaringselt. Tallinna abitelefon on dispetšerteenistus, mis tegeleb linnamajanduslike probleemide (elektri, vee ja kanalisatsiooni, küttesüsteemide, heakorra, teede ja tänavate korrashoiu ning kommunaalmajandusega seotud küsimused) lahendamise vahendamisega Tallinna linnas. Abitelefoni kaudu saab kutsuda abi ootamatute ja kiiret lahendamist vajavate tehniliste olmeprobleemide korral. Samuti saab Tallinna abitelefoni kaudu anda linnale operatiivset teavet kiiret parandamist vajavatest olukordadest avalikes kohtades.

Niisamuti võib pöörduda ööpäevaringselt munitsipaalpolitsei väljakutsetelefonil 14 410.

Tallinna tervishoiuasutused töötavad tavalisel pühadeaegsel režiimil, Tallinna Kiirabi paneb Teatri väljakule uusaastaööl välja lisabrigaadi.

SA Tallinna Hambapolikliinik töötab 31. detsembril kell 8-17, 1. jaanuaril avatakse hambapolikliinik kell 10 ja töötab kuni kella 16. 2. jaanuaril töötab polikliinik kell 9-15. Osutatakse ainult esmaabi: tööl on hambakirurg ja valvearst, töötab röntgenkabinet.

AS Lääne-Tallinna Keskhaigla teatab, et 31. detsembril on Nakkuskliiniku polikliinik avatud kella 13-ni, Meremeeste polikliinik kella 14-ni ja Mustamäe, Väike- Õismäe, Pelgulinna ning Kopli polikliinikud, samuti Pelgulinna naistenõuandla ja Kõnekeskus töötavad kella 15-ni. Vältimatut arstiabi antakse erakorralise meditsiini osakonnas (Paldiski mnt. 68), Pelgulinna sünnitusmaja (Sõle 23) vastuvõtutoas ja Merimetsa haigla (Paldiski mnt. 62) vastuvõtutoas kõigile abivajajatele ööpäevaringselt.

AS Ida-Tallinna Keskhaigla annab ööpäevaringselt vältimatut arstiabi erakorralise meditsiini osakonnas Ravi t 18. SA Tallinna Lastehaiglas (Tervise 28) saab vältimatut abi haigla vastuvõtuosakonnas kogu ööpäev.

Apteegid töötavad suuremates kaubanduskeskustes nende lahtioleku ajal, öövalveteenust osutavad OÜ Patrika apteegid aadressil Tõnismäe 5 ja Vikerlase 19.

Seoses riigi registrite töö ümberkorraldusega ei saa riigiportaali kaudu esitada e-avaldusi Tallinna linna ametiasutustele 31. detsembril ning 1.ja 2. jaanuaril 2011.

Üleminekuperioodil saab ühistranspordist üksikpiletit osta alates 1. jaanuarist nii eurode kui kroonide eest, ostmisel soovitatakse tasuda võimalikult täpne rahasumma ja mitte liigsuurtes kupüürides. Tagastatakse sama liiki raha milles tasuti (kroonides tasudes saab tagasi kroonid ja eurodes tasudes eurod). Linna hallatavates parkimisautomaatides saab kuni üleminekuperioodi lõpuni tasuda vaid kroonide paberkupüürides.