Finaalivõit tuli ligi kümnesekundilise eduga. Eelfinaal lõppes koguni Talvar Racingu kaksikvõiduga, kui Aavo järel saavutas teise koha Ron Donald. Mõne nädala eest Euroopa karikavõistluste etapil raskelt vigastada saanud Ron oma kohta finaalis siiski hoida ei suutnud, lõpetades 21-ringilise võidusõidu tihedas grupis viienda kohaga. Rotax Junior oli 16 võistlejaga osavõturohkeim klass.

Jäme ots oli siin algusest peale Talvar Racingu sõitjate käes. Kvalifikatsiooni võitis Valters Zviedris Karl Leesmaa ees ülinapilt, 0,012 sekundiga. Eelfinaali juhtis samuti algul Valters, siis läks Karl mööda ja kasvatas lõpuks edu 1,4 sekundile.

Valters aga lõi tagasi kõik konkurentide rünnakud ja finišeeris teisena. Finaal algas sama stsenaariumi järgi, ent seekord sõitsid Karl ja Valters konkurentidel pikalt eest ära.

Karli edu Valtersi ees oli ruudulipu langedes 0,2 sekundit, lähim jälitaja jõudis finišisse alles viis sekundit hiljem.

Klassis Rotax Masters läks kindla favoriidina rajale Priit Sei. Priit oli parim nii kvalifikatsioonis kui ka eelfinaalis, ent finaalis tõrkus tehnika ja lisaks tegi ta valestardi, mille eest liideti sõiduajale 10 sekundit. Nii läks talle protokolli kirja viies koht, Heigo Hummel oli kuues.

Talvar Racing saavutas Tabasalus esikoha ka meeskondlikus arvestuses.