Tänavune etendus ,,JOHANNES'' on koostatud Margus Karu romaani ,,Nullpunkt'' ainete põhjal. Materjali kogusid ja panid kokku Karolin Jürise, Mari Kask ja Triinu Menning. Etendus koosneb viiest monoloogist ning nende vahele sobitatud liikumistest.

,,JOHANNES'' esietendust 13. märtsil Tõrva kultuurimajas, kus meid väga soojalt vastu võeti ja kiideti, teise etenduse andsime Abja kultuurimajas 24. märtsil ja kolmas oli juba maakondlikel teatripäevadel Karksi- Nuia kultuurikeskuses 27. märtsil. Teatripäeval olime väga edukad - tulime grand prix ehk võitjaks ja Karolin Jürise sai parima naisnäitleja tiitli.

Saime teha vaid ühe proovi ja juba ootaski meid ees kooliteatrite riigifestival, mis toimus Jõgeval 12.-14. aprillil. Riigifestivalil osales 17 erinevat truppi üle Eesti. Kolme päeva jooksul saime vaadata kõiki etendusi Jõgeva kultuurimajas või Jõgeva gümnaasiumis. Etendust ,,JOHANNES'' sai žüriilt kiita oma lihtsuse poolest, kiideti ka kõiki osatäitjaid usutava ja siira rolli eest. Saime minimalismi eripreemia. Tundub, et selleks aastaks hakkab Abja gümnaasiumi näitetrupi hooaeg läbi saama. Loodame ka järgmisel aastal kokku saada ja lõbusalt laval ja proovides aega veeta!