Südamesoojusega meenutan aga eelmise aasta tegemisi oma kodukohas, meie vallas. Ülevaate toimunust andis eelmise ajalehe ,,Pilguheit möödunud 2010. aastale”. See kõik on olnud oluline meie oma valla elanikele, nii noortele kui eakatele. Meenuvad detsembrikuu viimased üritused: Melliste raamatukogu 90.aastapäeva tähistamine, millest osavõtt oli arvukas ja osalenutele meeleolukas. Segakoori Hale Bopp Singersi väärikas kontsert ei jätnud kuulajaid külmaks ja oli väga meeliköitev. Suur tänu meeldiva elamuse eest!

Järgmine tõelist elamust pakkunud üritus oli jõulupidu kooli võimlas, mis oli avatud kõikidele seltsingutele meie vallas. Eriliseks tegi selle ürituse aga kõige enam noorte algatus, ürituse ettevalmistus, läbiviimine ja kogu õhtu sisukus. Kõik kuni viimse pisiasjani oli läbimõeldud ja organiseeritud. Õhtu organisaatoreid oli palju, kes ka edukalt esinesid jõuluvanale. Jõuluvana Daniel oli krapsakas, sõnaosav ja kiitis kõiki kinkide lunastajaid. Ettekandeid pakkide lunastamiseks oli kõikidelt seltsingute esindajatelt. Kaagverelaste esinemine haaras kogu seltskonna ühislaulu ja tantsuga. Õhtu juhid Timo ja Reimo olid tasemel ning sisuka esinemise lõpetas jõuluvana laulmine. Timo, kes oli ürituse peaorganisaator, andis lubaduse, et see üritus kujuneb traditsiooniliseks. Mõtet toetas seltskonna aplaus. Sügav kummardus ürituse mõtte algatajaile, läbiviijaile ja kõikidele toetajatele!

Südantsoojendav eakaile oli teinegi üritus: PÜ Pihlakobara jõulupidu ja sünnipäevade tähistamine 26.detsembril. Päikest üritusele tõi vallavanema Taivo Tali ja volikogu esinaise Vaike Lillemäe osavõtt, nende lausutud soojad sõnad, kingitus ja Vaike kallistused. Sügav kummardus teilegi kõige eest sellel olulisel üritusterohkel jõuluajal! Pihlakobara perel aga jätkus laululusti kuni söökla koristamiseni.

Meie, PÜ Pihlakobara liikmed, oleme tänulikud meie valla noortele, kõikidele toetajatele, eriti meie vallavalitsuse ja volikogu liikmetele, kes mõistvalt on suhtunud meie ettevõtmistesse. Püüame jätkuvalt väärikalt vananeda.

Avatud südameid, hingerahu ja hoolivust eelolevaiks aastaiks!