Kuigi majanduses on märke olukorra paranemisest, on langusaasta tagajärgi veel paljudel tunda, nagu linnal endalgi: perede elu on keerulisem, aga hakkama saamiseks siiski positiivselt õpetlik. Tahaks linna rahakotist linlaste heaoluks lubada rohkemat, aga elu on ka siin teinud omad korrektiivid. Samas ei saa keegi meilt võtta usku paremasse homsesse ega võtta tahet selle nimel pingutada. Keegi ei keela meil olla heatahtlik, lugupidav ja hooliv kaasinimeste suhtes. Hea ja tunnustav sõna või inimlik suhtumine ei nõua ju sentigi.

Algab pühadeks ja aastavahetuseks valmistumine. Iseenesest ongi ju jõuluaeg täis headust, mis muudab meie enesemõistmist ja uuendab meie elu sisu. Uus aasta tuleb alati hoopis teistsugune peagi lõppevast. Tulevad uued mõtted ja ideed, kasvavad suuremaks meie lapsed, kes viivad elu edasi ja annavad algavale aastale ja tegemistele sisu.

Rõõmu ja õnne jõuludeks ja aastavahetuseks! Uus aasta tuleb kindlasti praegusest parem. Selle tarvis tuleb kokku hoida nii inimestel kui rahakotis, arvestada meie tänaste võimaluste ja juba saavutatuga. Soovin headust ja lahkust, õnne ja rõõmu, hoolivust ja andestamist, usku ja lootust meie kõikide südamesse. Muutudes ise paremaks, muudame ka linna ja maailma ainult paremaks.