Huvilised on esimesele kaminaõhtule oodatud 29. oktoobril. Siis on külas luuletaja Kristiina Ehin ja laulja Silver Sepp, kes on lubanud lugeda, jutustada ja laulda teineteisele ja kõigile neile, kes sel hingedeaja alguse õhtul kaminatule ümber kogunevad. Lisaks tuleb juttu vetelkõndimisest, revolutsioonist, kinnijäämisest, vabadusest, tasakaalust, elumustritest ja juurtest, mis toidavad, aga mille vastu võib ka varba ära lüüa.

Nii Silver Sepa kui Kristiina Ehini looming ajab võrseid laia maailma poole, kuid on juuri pidi kinni ikkagi Pärnu-, Rapla- ja Läänemaa pärimuses.

Silver Sepp on lõpetanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia pop-džässlaulu eriala ning kaitses 2010. aastal Norras Telemarki ülikoolis traditsiooniliste kunstide magistrikraadi. Ta mängib ansamblites Ro:Toro, Udupasun ja Bombillaz ning valmistab ette sooloplaati.

Kristiina Ehin on Tartu Ülikooli eesti ja võrdleva rahvaluule magister. Ta on avaldanud viis luulekogu ja ühe proosaraamatu ning on praegu vabakutseline kirjanik ja rändluuletaja.

Teine kaminaõhtu leiab aset 26. novembril ning siis on publiku ees folklorist Marju Kõivupuu koos poegade Kaarli ja Martiniga.