Meie valla elanike arv oli 5. detsemb­ri seisuga 1442, mis on võrreldes aasta algusega 9 inimesega plussis. Siinkohal palun Teil, kes te elate tegelikult meie vallas, aga ei ole mingil põhjusel valda sisse kirjutatud, veel enne aasta lõppu end valda sisse kirjutada, sest elanike arv on väga oluline valla tulude suuren­damisel. Valla tuludest aga sõltub meie kõigi heaolu.

Nüüd siis tagasivaade 2012 aastale. Pla­neeritud tööd said enamuses tehtud. Vallal on uus buss, Mälgi ja Konguta kü­lade vee- ja kanalisatsiooniprojektid on koostatud ning esitatud rahastamisele. Annikoru parkla on valmis, jäänud on veel parkla katmine tolmuvaba katte­ga. Rahvamaja soojustamise projekt on valmis ja lähiajal kuulutame välja ehitus­hanke. Valla üürimaja remont on lõpe­tatud. Oleme korrastanud valla teid ja toetanud erateede remonte. Lisaks plaa­nitule oleme avanud lasteaia kolmanda rühma, ostnud koolile ja vallavalitsusele uue koopiamasina, ehitanud välja disc­golfi raja, toetanud paadisilla rajamist Karijärve külas, toetanud joogivee and­mist Kapsta ja Kobilu külade elanikele, vahetanud kooli spordihalli aknad jne.

Kokkuvõttes võib öelda, et oli hea aasta ja siinkohal tänud volikogule ja vallava­litsuse ning kõikide allasutuste töötaja­tele, kes kõik on andnud oma panuse meie edusse.

Ilusat jõuluaega ja loodame, et järgmine aasta tuleb meie vallale veelgi edukam.