Kalapüügivõistlusel rekordeid ei ületatud, kuid võitja selgus siiski - küladest oli parim Käravete. Vallavalitsuse jalgpallivõistkond võitis külade meeskonda 4:2. Ambla valla poisid võitsid jalgpallis Soome eakaaslasi 2:0. Rava rahvamatkal osales 25 inimest, mis on samuti korralik number. 

Näitus 50ndate aastaste laste joonistustest. Foto: Annika Rohi

Õhtusel peol rokkisid koos ansambliga Uuri4Ever nii valla vanad kui ka noored. Neid soojendas ansambel Maajalg, kes samuti tõi inimesed tantsupõrandale. Suur tänu kõigile, kes korraldusele kaasa aitasid.

Mind ennast rõõmustas erinevate väga põnevate näituste rohkus, mis ka rahvas suurt huvi tekitas. Külamuuseumi poolt üles seatud näitus 50ndate laste joonistust tõi palju äratundmist paljudele. 

Laiendatud Vallavalitsuse ja Külade meeskond. Foto: Ruth Kaasiku

Luule Nurga rahvariiete näitust pole samuti meil varem avalikult näidatud. Lisaks veel näitused valla pärandkultuuriobjektidest ja spordiajaloost. Minu enese jaoks oli põnevaim näituse „Ambla valla külad" valmimine. Ettevalmistava töö käigus ilmnenud faktid olid väga huvitavad.

Kas teadsite, et järgmisel aastal tähistab Aravete oma esmamainimise 400. ja Sääsküla 450. aastapäeva.

Kohapeal inimestega vesteldes ilmnes, kui vähe siiski teatakse oma koduvallast. Seepärast paneme näituse üles kõigile tutvumiseks läbi suve.

Päev algas Preediku järve ääres kalapüügi võistlusega. Foto: Kuido Karjust


Näitus on avatud:
* 01.- 16. juuli Käravete Külamajas
*16.-30. juuli Ambla Vallamajas
*01.-15. august Sääsküla Külamajas