Ehkki Ajaxi arvel on seni vaid üks punkt kolmandast voorust Kuressaare vastu, on näidatud ilusat ja tehnilist jalgpalli. Paraku on lasnamäelasi alt vedanud füüsis ja närvid, sest punase kaardi teenimine on Andrei Šapovalovi hoolealustele saanud harjumuspäraseks. Seekord ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha Deniss Kovtun.

"See nädal oli meile raske. Ka tabeli seis ei ole kõige rõõmustavam. Peame tegema kõik, et lisapunkti teenida," sõnas Šapovalov.

Ründaja Jaroslav Dmitrijev täiendas: "Tuleb väga tähtis mäng meie meeskonna jaoks - isegi võib öelda, et kuue punkti eest. Sellel nädalal võitsime karikamängu ja see andis meile positiivse meeleolu."

Viljandil nädala keskel karikamängu ei olnud, lisaks astutakse kohtumisele vastu positiivse emotsiooni foonil, kuivõrd nädal tagasi avati Kuressaare vastu oma võiduare. Peaks suudetama Ajax alistada ja Paide kaotama Florale, püsib Viljandi küll seitsmendal positsioonil, ent tõuseb võrdsete silmade juurde Paidega.

"Saime eelmisest mängust hea emotsiooni. Meil on nüüd kaks varianti," ütles Viljandi treener Aiko Orgla. "Me kas võidame Ajaxit selle hea emotsiooni pealt või tuuakse meid sealt taevast kolinal alla ja me kaotame selle mängu suurelt."

Eelmisel nädalal skoorinud Andrei Veis: "Kindlasti tuleb hea ja võitluslik mäng. Oleme mänguks valmis ja katsume oma teise järjestikuse võidu võtta." 

Kummalgi vastasel ei ole seni olnud põhjust rõõmustada resultatiivsuse üle, sest kuue mänguga on löödud vaid kolm väravat. 

Pilet kohtumisele Lasnamäe spordikeskuse kunstmuruväljakul (Peterburi tee 15) maksab 5 eurot. Kohtumise vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ja Lõuna-Ameerika koondisereisi vaheloosimised.

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Sten Klaasen