Seni esimeses ja ainsas omavahelises vastasseisus aprilli keskel ei jätnud valitsev meister liiga uustulnukale võimalustki, võites 6:0. Sama tulemusega võideti Ajaxi vastu ka karika poolfinaal. Lasnamäe jaoks positiivne märk oli aga läinud nädala võitluslik mäng Viljandi vastu, kus hoolimata 1:3 allajäämisest, suudeti 0:1 kaotusseisust viiki tagasi tulla.

"Tulemusest enam ei räägi - lihtsalt üritame oma mängu parandada," jäi Ajaxi peatreener Andrei Šapovalov lakooniliseks.

"Ei ole midagi öelda. Juba häbi on, et võitude arv on meil ümmargune..." peitis Vladimir Gerassimov silmi.

Flora tunneb seekord puudust U-19 koondisega eliitringi turniiril osalevatest mängijatest, kellest ehk suurim kaotus on väravavaht Marko Meerits. Teisalt peaks Martin Reimi käsutuses olema julgelt piisavalt jõudu, et Ajaxist üle olla.

"Siiani on meil Ajaxi vastu mängides hästi läinud, kuid seekord peame minema külla nende kodustaadionile ja kindlasti ei saa see mäng nii lihtne olema," rääkis Martin Reim. "Peame nägema kõvasti vaeva ja olema hästi keskendunud, et kolme punktiga Lasnamäelt lahkuda."

Meeritsa puudumisel esiväravavahi rolli saav Stanislav Pedõk: "Ajaxi vastu rahuldab meid ainult võit ning kuna mängime nende koduväljakul tuleb anda endast kõik, et võit ka tuleks."

Ajax ja Flora kohtusid enne 2011. aastat meistriliigas 2007. aastal. Siis suutsid lasnamäelased kodus näidata paremat mängu, kaotades 0:2 ja 0:4. Võõrsil jäädi alla 0:10 ja 0:11.

Pilet kohtumisele maksab 5 eurot.