Seejärel esinesid Viimsi valla viiuldajad Urve Purga juhendamisel, solistina astus üles Helena Veltson. Kokkutulnuid tervitas EPIK-i juhatuse esimees Monika Haukanõmm, kes rääkis, et võttis osa üleeuroopalisest puuetega inimeste konverentsist, kus tõstatusid samad probleemid, mis meilgi päevakorras: tööga haaratus, sponsorite leidmine ja taidlusesse kaasamine.

Nüüd tuli rahva ette Harju PIN-i juhatuse liige, Saue invaühingu eestvedaja Elena Kalbus, kes puudutas oma sõnavõtus üht suurt ja vastutusrikast tööd, tänavu juba kuuendat aastat järjest osalemist Viljandis toimuval vabariiklikul puuetega inimeste taidlusfestivalil.

Festivaliks ettevalmistamine ja osavõtmine nõuab pikaajalist ettevalmistamist ning tublit tööd ja vaeva. Nüüd, kus festivalist on juba pool aastat möödunud, tuli kõik uuesti meelde tuletada, millega Elena sai suurepäraselt hakkama. Saue-Keila ühine kava „Karu lugu" täitis sellele pandud lootused. Esinemist saatis Andres Tarja süntesaatoril mängides ning Mirell Leinsalu ja Eve Toomistega koos lauldes. Kava teenis sooja vastuvõtu.

Seepeale astus kõnetooli Harju PIN-i tegevjuht, kes õnnitles Heiki Lumilaidi: Harjumaa 2012. aasta parima tiitel ja vabariiklik aukiri kuulusid Heikile. Ühtlasi toonitas üleandja, et siin on oma osa täita ka Heiki alati abivalmil ja teotahtelisel abikaasal Liia Lumilaidil.

Autasude üleandmise järel oodati rahva ette taas Andrest, kelle laul oli kuulajatele meeldinud. Kõlas laul „ Kui jaamast lahkub rong". Ühtlasi sai teatavaks, et Saue linnavalitsuski on Andrese väärt tegusid märganud ja autasustab teda tänukirjaga, mis anti üle linna aastalõpu pidulikul vastuvõtul 14. detsembril.

Tahan tänada meie tublisid autojuhte Lea Türksoni ja Jane Põldmäed, kes meid sellel lumesajusel õhtupoolikul vedasid. Suur tänu ka meie väsimatule juhendajale ja õpetajale Elena Kalbusele.