AS Paide Vesi omab asjatundlikku personali, kes täiendab regulaarselt oma teadmisi. Meil on vajalik kaasaegne tehnika ja tehnoloogia torustike ning seadmete hoolduseks ja remondiks.

Ettevõtte on juhtinud mitmeid suuri veemajandusprojekte. Hetkel on käimas Paide linna ning Ambla, Koigi, Kareda, Imavere, Roosna-Alliku ja Paide valdade ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimise projekt, mida rahastatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi, kohalike omavalitsuste ja AS-i Paide Vesi toel.

Seoses eelpoolnimetatud projekti elluviimisega peab Euroopa Liidu reeglistiku kohaselt olema rekonstrueeritav vara AS-i Paide Vesi omanduses. Valdadel on viis aastat pärast projekti lõpparuande kinnitamist vara suhtes tagasiomandamisõigus.

Ambla vallas puudutab projekt Aravete ja Käravete alevikku, millega rekonstrueeritakse kokku ca 13,5 km joogiveetorustikku ning ca 12 km kanalisatsioonitorustikku, lisaks reoveepuhastid, -pumplad ja puurkaevud. Seoses AS-i Paide Vesi kinnitamisega Ambla vallas vee-ettevõtjaks asume 2011. a teostama ka Ambla aleviku veemajandusprojekti II etappi.

Loodame, et tulevikus suudame teha vastastikku mõistvat ja head koostööd. Täiendav info vt www.paidevesi.ee, telefon 384 9030.