Juubilari saavutused

79 näitemänguharrastajat (arv tuleks veelgi suurem, kui oskaks ka kõik kaasatud koolilapsed hulka lugeda). Suur ja edukas pere on ju tore asi, millega uhkustada. Meie andekast lavapesakonnast jõudis peole ligi kolmkümmend liiget. Maadeavastused. Kunagised kaugemad esinemised tegi näitetrupp Krimmis (Krasnodarkas) ning Eesti suur- ja väikesaartel. Viimase aasta teatriretked on välja jõudnud Viljandi-, Saare- ja Võrumaale.

52 etendust. Mõnega on läinud eriti hästi. Kümmekond aastat tagasi tunnistati piirkonna parimaks meie „Põrgupõhja uus vanapagan" ja parimaks meesnäitlejaks Aare Maasik. Paari aasta eest hakati meid taas märkama ning tunnustusi pudenes kui käisest: 2010. aasta Järvamaa näitemängupäeva parim noornäitleja - Rene Tammleht. 2011. aasta Järvamaa näitemängupäeva parim trupp; parim naisosatäitja - Mare Kabel ning parim meesosatäitja - Leo Valdvee. Harrastusteatrite riigifestivali 2012 parimad kõrvalosatäitjad: Leo Valdvee ja Küllike Veede („Rong"). 2012. aasta parim etendus „Võõras mees majas"; parim naisosatäitja - Aire Pitk, parim kõrvalosatäitja - Küllike Veede. 2012. aasta Kuhjavere külateatrite festivali publiku lemmik - Merike Kernu. Ja kelle lapselaps on sirgunud kutseliseks näitlejaks? ;)

Kiituskirjadest hinnalisem on küünarnukitunne ning soojad sõprussuhted lähemate ja kaugemate teatritegijatega. 27. oktoobril Albu rahvamajas peetud juubelipidu tõestas seda taas. Age-Li muheda juhatuse all esitas vilistlaste ühendtrupp suisa kolmevaatuselise näidendi. Õnnitlejaid ei takistanud tulemast meri ega Haanjamaa kõrged kuplid. Kummardus teile kõigile! Tervitus teilegi, kes te tulla ei saanud! Järgmisel korral kohtume ikka, eks? Nii... kümne aasta pärast?