Keilas on avatud ka Alexela uuel kontseptsioonil põhinev PAUS tanklapood, kus on võimalik einestada ning soetada mitmeid esmatarbekaupu. Koostöös Südameapteegiga on tanklas apteegiriiul ning samuti on kohviku osas müügil värskelt küpsetatud saiakesed ning maitsvad pastad, magustoidud ja võileivad.

Tanklas avati Keila esimene selvepesula

Tanklas on võimalik autotolmu imejat kasutada ning rehvirõhku kontrollida. Oma kolmanda selvepesula avas Alexela tanklas ka ettevõte Linnapesulad. Tegemist on esimese selvepesulaga Keilas. Ühe euro eest saab 100 sekundit oma autot pesta, mis on piisav aeg sügisese pori mahapesuks ja auto igapäevase hea väljanägemise tagamiseks.

Kellele kiire ja soodne isepesemine ei sobi, siis Alexela tankla kõrval on jätkuvalt avatud ka Jazz pesutänav, kus Alexela klientidele kehtib märgatavalt soodsam hind.

Alexela esimene tankla oli Keilas

Keila on omamoodi Alexela tanklaäri häll, sest esimese tankla ostis Alexela omanik Heiti Hääl just Keilas. (See asus praeguse Statoili kohal - toim) On sümboolne, et pea 21 aastat hiljem on Alexela jõudnud tagasi Keilasse ning avanud siin oma kõige moodsama tankla.

Kui seni on populaarseim Alexela tankla asunud Jüris, siis loodame, et Keila inimeste abiga muutub meie Keila tankla üheks Eesti kõige enam kasutatavaks Alexela tanklaks.

Avanädalal loodame Keilasse tuua kõigile proovimiseks ka meie LPG-rendiautod, mida kasutades võib oma igapäevased kütusekulud ligi poole võrra väiksemaks muuta.

Alexela on järjepidevalt panustanud Keila ellu

Põhjust Alexelasse tankima tulla – lisaks laiale teenusevalikule tanklas ning koostöös Maanteeametiga arendatud lihtsale liiklusskeemile sillaristmikul – on Alexela ainus tanklakett, mis on Keila inimeste tegemisi järjepidevalt toetanud. Läbi Alexela grupi oleme suurtoetajaks Keila jalgpalliklubile ning Keila terviserajadki said rajamisel tuge Alexelalt, mille tähistuseks on ikka veel terviseradade algupaigas näha Alexela logosid.

Kindlasti jagab Alexela ka edaspidi oma äriedu Keila linnaga ja tunneme rõõmu, et keilalastel on taas võimalus Alexelas tankida.